EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Deceptie EVV 3 na thuisnederlaag

Zondagmorgen stond er voor EVV 3 de kraker tegen IVS 2 op het programma. EVV en IVS (met een verliespunt meer dan EVV) zijn de enige twee overgebleven titelkandidaten.
Gezien het overwicht van deze twee ploegen was voor aanvang duidelijk dat de winnaar over een paar weken het kampioenschap mag gaan vieren.

In de 1e helft was EVV dicht bij een voorsprong toen het een strafschop mocht nemen. Helaas verdween het schot naast het doel.
In de 2e helft was ook IVS een paar keer dicht bij de openingstreffer maar de beste kansen waren toch voor EVV met o.a. een schot tegen de paal en een bal die van de lijn werd gehaald.
Bovendien redde de IVS-doelman enkele keren heel goed. Terwijl men al rekening hield met een 0-0 eindstand (voor EVV nog een goede uitslag) viel in de slotfase toch nog een doelpunt.
Een IVS-verdediger schoot van grote afstand de bal fraai binnen. Voor EVV was de tijd te kort om nog iets terug te doen. Eindstand : 0-1

Al met al een enorme domper voor EVV 3 : bijna het hele seizoen bovenaan staan, tot zondag slechts één gelijkspel toestaan en dan uiteindelijk zeer waarschijnlijk geen prijs.
Toch een groot compliment voor de mannen van Marcel en Hans.
Men heeft dit seizoen weer eens laten zien waartoe een goede trainingsopkomst en een goede teamsfeer kunnen leiden.