EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV 2 ongeslagen aan kop

EVV 2 heeft zondagmorgen ook haar derde duel winnend afgesloten. In Weert werd MMC met 0-4 verslagen. EVV staat nu alleen aan de leiding.

MMC Weert 2  -  EVV 2    0 - 4 (0 - 2)

Het duel tegen MMC Weert was een wedstrijd waarbij een collectief sterk EVV 2 de eerste 15 minuten als een wervelwind over de tegenstander had kunnen walsen. Echter de afronding was soms wat ongelukkig of men had pech.
In de 9e minuut zagen we een een scrimmage voor het MMC-doel. Eindstation was Sjors Beckers die de bal snoeihard tegen het net schoot 0-1.
Hier bleef het bij en MMC kreeg meer grip op de wedstrijd. Voornamelijk met lange ballen en mede omdat EVV door het hoge druk zetten de organisatie vaak niet goed had staan.
Er werd vanaf de kant duidelijk gecommuniceerd dat dit opgelost diende te worden. De as gaf gehoor en zocht naar een oplossing.
De oplossing werd met vlagen enkele malen goed gevonden en door een balverovering op het middenveld door Muhammet Karpuz volgde er een nieuwe aanval aan de zijde van EVV. De eerder genoemde Muhammet speelde de bal tussen drie verdedigers van MMC door naar Amin Hijjit die hem meteen doorspeelde. Daardoor stond Muhammet de oog in  oog met de keeper en rondde hij koelbloedig af: 0-2. Dit was ook tevens de russtand.
 
Nadat in de rust door de staf de puntjes op de i werden gezet begon EVV 2 aan de tweede helft. Geduldig in de organisatie kijken wat de tegenstander te bieden heeft.
Het spelbeeld aan MMC-zijde veranderde niet veel. Wel kregen ze wat meer beleving mede door de wissels.
Op een vrije trap van Muhammet Karpuz na, die op lat uiteen spatte, gebeurde er het eerste kwartier niet veel.
In de 68e minuut kreeg EVV een nieuwe mogelijkheid door middel van een corner. Muhammet Karpuz draaide die corner feilloos in bij de 2e paal. Daar stond centrale Joeri van den Warenburg die de standaard verzilverde met een doelpunt: 0-3.
Tien minuten later werd de mooiste goal gemaakt. Na een combinatie over een 10-tal schijven waarbij de laatste 5 passes allen direct waren, kwam de bal via de rechterkant bij de snelle Amin Hijjit. Hij bedacht zich geen moment en speelde de bal direct voor het doel waarbij Manny Peters tussen enkele spelers van zijn eigen team en MMC de bal binnen prikte: 0-4.
Dit was tevens de eindstand. 
Volgende zondag wacht er weer een thuiswedstrijd met als tegenstander FC Geleen Zuid 2.
Aanvang 12.00u