EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV 2 wint ook 2e competitieduel

Nadat EVV 2 vorig week de competitie opende met een 3-1 thuisoverwinning tegen Panningen 2, leverde ook het eerste uitduel zondagmorgen tegen BSV Limburgia de volle winst op: 0-2.

BSV Limburgia 2  -  EVV 2   0 - 2  (0 - 1)

Op een stroef oud kunstgrasveld startte EVV goed en agressief. Limburgia had de eerste 20 minuten niks in te brengen.
De 0-1 liet dan ook niet lang op zich wachten. Na een snelle aanval over de linkerkant gaf Nicky Merziane de bal voor op Manny Peters. Die kon de bal eenvoudig achter de doelman kon werken: 0-1
Het spelbeeld veranderde wat omdat EVV moeilijker grip kon krijgen op de 10 van BSV Limburgia.
Ruststand 0-1.
Noodgedwongen moest er in de rust gewisseld worden. Aanvoerder Tim Verkooijen moest het veld verlaten. Daardoor moest er op enkele posities geschoven worden.
Het spel hobbelde wat op en neer waarbij keeper Lars Linssen halverwege de tweede helft EVV voor een achterstand behoedde.
Vanaf de 65e minuut kreeg EVV weer meer grip op de wedstrijd mede door een goede invalbeurt van Sjors Beckers.
Na wederom een snelle aanval aan de linkerkant via Sjors Beckers die goed doorzette en de bal voor de goal kreeg, was het een speler van Limburgia die de bal in eigen het doel werkte:  0-2
Bij deze situatie viel de keeper van Limburgia ongelukkig en had hij zijn vinger uit de kom. Hij kon niet meer verder en daardoor moest een speler in het doel.
In de slotfase kreeg Ramon Wenmakers een diepe bal waarbij hij de bal door de benen van de keeper speelde. De bal had net genoeg snelheid en verdween achter de doellijn.
Iedereen was zich hiervan bewust, behalve de clubscheidsrechter.
Dus bleef het bij 0-2.
Wederom drie punten waarbij EVV 2 goede zaken doet bij de start van de competitie.