EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV 5 kruipt door oog van de naald

Een strafschop in de laatste minuut van de wedstrijd bracht EVV 5 de drie punten in de thuiswedstrijd tegen SVH’39 4.

EVV 5 - SVH'39 4   5 - 4  (3 - 1)

De start van de wedstrijd was voor de bezoekers uit Herkenbosch, een schot uit de tweede lijn liet doelman Heuts kansloos. EVV 5 herpakte zich en het was Nijgh die aantekende voor de gelijkmaker. Een schot van afstand spatte uiteen op de lat en in de daaropvolgende rebound was Nijgh scherper dan de verdediging van SVH’39 en kopte de gelijkmaker binnen. Een dubbelslag van Lafar zorgde ervoor dat beide ploegen gingen rusten met een 3-1 tussenstand.

In de tweede helft waren het wederom de bezoekers die voortvarend van start gingen. Na een handsbal van Muyres kregen de bezoekers een uitgelezen mogelijkheid om terug te komen in de wedstrijd. Een koud kunstje voor de aanvoerder van SVH’39 4, die zorgde voor de 3-2. Niet veel later kwamen de bezoekers op gelijke hoogte en was de spanning in de wedstrijd volledig terug.

EVV 5 herpakte zich en kwam door Koen Wolfs op een 4-3 voorsprong; zou EVV 5 dan toch de drie punten over de streep trekken? SVH’39 counterde naar de gelijkmaker en het begon er steeds meer op te lijken dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen. Toch wist EVV 5 uiteindelijk aan het langste eind te trekken. Nadat Aaron Knieps werd gevloerd in het strafschopgebied kreeg EVV 5 de kans om de drie punten in Echt te houden. Ondanks diverse pogingen van SVH’39 om de nummer 9 van EVV 5 uit zijn concentratie te halen bleef hij koel en bezorgde hij EVV 5 de overwinning. 

Doelpunten: 
2x Koen Wolfs
2x Roy Lafar
1x Dennis Nijgh