EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV 5 slaat na de rust toe

De door EVV 5 gewonnen wedstrijd tegen RKAVC 2 werd opgedragen aan Jeanine Coonen, moeder van Nick Coonen, die afgelopen weekend is overleden. EVV 5 speelde met rouwbanden en hield voor de wedstrijd een minuut stilte ter nagedachtenis.

EVV 5 – RKAVC 2    5 - 1 (1 - 1)

Net als in de wedstrijd tegen Boekoel vielen er veel kansen te noteren aan de zijde van EVV 5. Het was uiteindelijk Timon Sarkol die na goed doorzetten voor de 1-0 tekende. Niet veel later kwamen de bezoekers via een scrimmage op gelijke hoogte. EVV 5 kreeg de bal niet weggewerkt en uiteindelijk werd de bal achter doelman Daan Smeets geschoten. Na de 1-1 herpakte de thuisploeg zich en stapelde de kansen zich op. De precisie ontbrak zo nu en dan en dit leidde tot een behoorlijk aantal gemiste kansen. Aan de thee met een 1-1 ruststand.

In de tweede helft stelde EVV 5 orde op zaken. Koen Wolfs maakte op aangeven van Roy Lafar zijn 16e van het seizoen en bracht EVV 5 weer op voorsprong: 2-1. Roy Lafar bracht zijn doelpuntentotaal naar 28. Zowel de 3-1 als de 5-1 kwamen van zijn voet. Tussentijds zorgde Kees van Dijk vanaf de stip voor een mijlpaal: tot voor de wedstrijd was hij namelijk de enige veldspeler die nog geen doelpunt had gemaakt.

Net als vorige week wederom goed veldspel en een verdiende overwinning.

Aanstaande donderdag speelt EVV 5 in Montfort tegen SNA 2.