EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV deelt tik uit aan VVV Venlo

EVV speelde woensdagavond haar derde oefenduel tegen VVV Venlo. In de laatste 20 minuten bogen de blauw-witten een 1-3 achterstand om in een 4-3 overwinning. Rick Polman scoorde drie keer.

Bij EVV woensdagavond geen Kevin van Dessel op de bank. De trainer verblijft deze week met Racing Genk O17 in Boedapest. Assistenttrainer Pascal Boer had de regie.
Hij zag hoe zijn ploeg in de 1e helft amper in de problemen kwam. EVV had zelfs op voorsprong kunnen komen toen Julien Clout, na een vrije trap, vrij voor het VVV-doel kon uithalen. Delano van Crooij had geen moeite met de inzet van de EVV-verdediger.
Aan de overzijde was het Tom Hanssen die op de lijn redding bracht na een schot van Lugman Bezzat. Diezelfde speler was in de 27e minuut wel succesvol. Ralf Seuntjes zette hem vrij voor het doel en met een schuiver in de lange hoek scoorde hij de 0-1.
Ruststand 0-1
In de 55e minuut kwamen de Venlonaren op 0-2. Een afstandsschot werd door een EVV-verdediger van richting veranderd waardoor doelman Tim van Renselaar kansloos was.
EVV loerde op de counter en in de 60e minuut was het Shaquille Simmons die Rick Polman wegstuurde. Rick schoof de bal beheerst voorbij Van Crooij: 1-2
10 Minuten later bracht VVV-aanvoerder Danny Post met een afstandsschot de stand op 1-3. Echter binnen een minuut was het weer Rick Polman die scoorde. Delano van Crooij liet een voorzet los en de snelle EVV-spits was er als de kippen bij om de bal laag binnen te tikken.
In de 79e was het weer Rick Polman die voor de gelijkmaker zorgde. Dit keer na een prima pass van Jazko Dzurlic. Nog was de koek niet op. Vijf minuten voor tijd was het Faissal Argoubi die voor de 4-3 eindstand zorgde.

Resumé : Hoewel VVV enkele bassispelers aan de kant liet, was het geen al te beste beurt van de Venlonaren. Maar misschien was trainer Maurice Steijn daar niet zo heel rouwig om.
Voor EVV was de 4-3 zege natuurlijk een prima opsteker.

EVV - VVV-Venlo 4-3 (0-1)

Doelpunten: 27. Bezzat 0-1, 55. Eigen doelpunt 0-2, 60. Polman 1-2, 69. Post 1-3, 70. Polman 2-3, 79. Polman 3-3, 86. Argoubi 4-3.

Opstelling EVV: Michel Vercruysse (46e Tim van Renselaar), Tom Hanssen, Reno Kochanowski, Rick Geenen, Julien Clout (75e Gianluca Ligotti), Aron Gielen, Joey Dekkers, Shaquille Simmons, Chefrino Eind (46e Faissal Argoubi), Jasko Dzurlic, Rick Polman

Opstelling VVV-Venlo: Delano van Crooij, Dekker (46. Van Dijk), Post, Janse (61. Van Horne) en Labylle; Seuntjens (46. Gielen), Antonis en Leemans; Bezzat, Respen en Hunte (75. Rijkers). 

EVV traint donderdagavond niet. Vrijdag en zondag staan de volgende trainingen op het programma.

Dinsdag 8 augustus is het volgende oefenduel. In Hoensbroek  speelt men dan tegen hoofdklasser EHC/Heuts. Aanvang 19.30u

Foto: Ben Heijman