EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV en Dongen delen de punten

EVV heeft zondagmiddag niet optimaal kunnen profiteren van het puntenverlies van de onderste vier ploegen. Tegen Dongen bleef men steken op 0-0. Er had zeker meer ingezeten.
Grote deceptie was het uitvallen van Rick Polman. Met een zware enkelblessure werd de spits overgebracht naar het ziekenhuis in Venlo.

EVV - Dongen  0 - 0 (0 - 0)

EVV moest het zondagmiddag doen zonder Kevin van Dessel. De trainer lag ziek in bed. Pascal Boer nam de honneurs waar.

In de openingsfase probeerde Shaquille Simmons het met een afstandsschot dat Dongendoelman Jordy Zielschot in twee instanties onschadelijk maakte. Aan de overzijde zagen we een dikke mogelijkheid voor Jaap van der Waarden. Na een voorzet van Glenn Kools schoot hij, geheel vrijstaand, de bal naast.
EVV-spits Rick Polman kon na een mooie pass van Shaquille Simmons vrij op het doel af. Jordy Zielschot plukte de bal van de voet van de EVV-spits.
In de slotfase van de eerste helft probeerden beide ploegen het nog met een aantal afstandsschoten. Echter de beide doelmannen bleven keurig overeind.
Ruststand 0-0
In de beginfase van de 2e helft gingen beide ploegen nadrukkelijker op zoek naar de openingstreffer. Gevoelsmatig zou de eerste treffer wel eens goed kunnen zijn voor de volle winst.
Joey Dekkers was er dichtbij maar zag zijn kopbal over het doel gaan. Omar Ramadani en Shaquille Simmons zorgden met een aantal prima acties voor het nodige gevaar maar hun schoten verdwenen telkens naast het doel. Ook Rick Polman werd steeds vaker een plaag voor de Dongenachterhoede. In de 88e minuut ging hij aan de zijkant weer eens op avontuur. Dongenaar Mitchell van der Stappen schoffelde Rick omver. Geel voor de de verdediger en een zware blessure voor de EVV-spits. Na lang oponthoud werd hij met de brancard weggebracht.
Eindstand 0-0.

Wat betreft de blessure van Rick Polman: Onderzoek in het ziekenhuis in Venlo gaf geen uitsluitsel. De enkel is niet gebroken maar is zo dik dat de specialist pas in de loop van de week uitsluitsel kan geven. Voor Rick is het zeer waarschijnlijk einde seizoen.

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Julien Clout, Reno Kochanowski, Tom Hanssen, Joey Dekkers, Shaquille Simmons, Omar Ramadani, Paul Schröders, Rick Polman (88e Chefrino Eind).

Foto Bart Tummers. Voor meer foto's van deze wedstrijd hier klikken.