EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV gaat samenwerking met Soccer-Life aan

EVV is een overeenkomst aangegaan met Soccer-Life. Soccer-Life is een community die zorg draagt voor een makkelijke en efficiënte schakel tussen clubs, trainers en spelers. Het is een platform waarin spelers en trainers elkaar kunnen “ontmoeten”. Het heeft een landelijke dekking waarin tal van clubs zich hebben aangemeld.

Elke club is op zoek naar versterkingen en iedere club heeft scouts aan het werk om de markt in kaart te brengen en bouwt zo zijn eigen database op. Dit is een tijdrovend en duur proces. Soccer-life biedt de mogelijkheid om alle gegevens te bundelen en te koppelen in hun database. Simpel gezegd een club kan een bepaalde wens hebben en op zoek zijn naar een bepaald type speler, deze zoekopdracht wordt gekoppeld aan hun database. Met een zoekmachine kan op basis van diverse criteria worden gezocht. Bij een match worden de personalia van de betreffende speler getoond, met CV.

Elke speler/trainer die zich aanmeldt bij Soccer-life krijgt een persoonlijke account, hierin kan hij/zij zijn gegevens invullen in een speciaal ontwikkeld format. Hierdoor ontstaat er een voetbal-CV die weer gekoppeld is aan alle aangemelde clubs. In dit nieuwe initiatief ziet EVV een uitstekende aanvulling op de scouting voor haar A-selectie.

Ga naar http://soccer-life.nl/ om de website van Soccer-Life te bezoeken.