EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV in vrije val

Voor de derde keer na de winterstop ging het zondagmiddag mis voor EVV. En net als vorige week tegen Quick'20 alweer tegen een ploeg in degradatienood. En alweer na een 1-0 voorsprong.
Uit de laatste acht duels werden slechts vier punten gehaald.

EVV - Be Quick 1887   1 - 2  (1 - 1)

EVV-trainer Kevin van Dessel kon weer een beroep doen op Rick Geenen en hoopte met de terugkeer van de routinier op meer rust binnen zijn team.
In de eerste helft zagen we twee ploegen die met enorm veel inzet streden voor iedere meter. Goed was het zeker niet maar de passie vergoedde veel.
Beide ploegen kregen in het eerste half uur enkele kansjes maar duurde tot de 34e minuut voordat de eerste echte kans werd genoteerd. En toen was het gelijk raak. Het schot van Shaquille Simmons werd door doelman Robert Smit gekeerd maar de terugspringende bal was voor Paul Schröders die EVV op 1-0 zette.
Vijf minuten voor de pauze waren de gasten dichtbij de gelijkmaker echter de inzet van aanvoerder Robert Talens werd door Tom Hanssen van de lijn gehaald. Even later moest Rick Geenen naar de kant om een hoofdblessure te laten behandelen. Be Quick 1887 kwam vervolgens nog op gelijke hoogte. Michel Vercruysse ging in de fout t.o.v. een Be Quick-aanvaller en scheidsrechter Midden wees resoluut naar de stip. Daan Driever schoot de pingel binnen.
1-1 was tevens de russtand.
Na de pauze werd het spel er niet beter op. EVV grossierde in foute passes. In de 51e minuut hield Michel Vercruysse zijn ploeg overeind na een lage schuiver van Martijn Delger.
Be Quick 1887 was in het eerste deel van de tweede helft de betere ploeg. Men forceerde een aantal corners en na een van die corners werd de afgeslagen bal opnieuw voor het doel gebracht. Het was andermaal Daan Driever die met het hoofd zijn tweede treffer aantekende.
Trainer Kevin van Dessel bracht met Chefrino Eind en Faissal Argoubi twee extra aanvallers. Chefrino Eind ging in de 65e minuut in de zestien neer. EVV claimde een strafschop maar scheidsrechter Midden besloot na overleg met zijn assistent tot een doeltrap.
In de slotfase gooide EVV alles naar voren en was in blessuretijd heel dicht bij de gelijkmaker. Schoten van Chefrino Eind en Rick Geenen gingen rakelings naast het doel. In de slotseconden zag Rick Geenen zijn inzet via de binnenkant van de paal uit het doel verdwijnen en ook de aansluitende scrimmage leverde niets meer op.
Na afloop waren de druiven zuur: drie duels na de winterstop brachten nul punten.

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Tom Hanssen, Rick Geenen, Julien Clout, Demen Roumen, Joey Dekkers, Omar Ramadani, Shaquille Simmons (79e Faissal Argoubi), Paul Schröders, Jasko Dzurlic (61e Chefrino Eind), Rick Polman.

Foto Bart Tummers. Voor meer foto's hier klikken.