EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV lijdt 5e nederlaag op rij

EVV heeft zondagmiddag in Haaksbergen de negatieve reeks niet kunnen stoppen. HSC'21 won met 2-0.

HSC'21 - EVV  2 - 0  (2 - 0)

Trainer Kevin van Dessel begon met Rick Geenen op het middenveld. Julien Clout en Reno Kochanowski vormden het verdedigingscentrum, terwijl nieuwkomer Bob Vankan nog niet speelgerechtigd was.

In de beginfase kregen beide ploegen een dikke mogelijkheid op de 1-0. Rick Polman zag zijn schot gekeerd door doelman Jeffrey Brammer, terwijl aan HSC-zijde Job Derksen door een slechte balaanname zijn kans verprutste.
Vervolgens ging het duel geruime tijd gelijk op. Echte kansen konden we niet noteren.
In de 24e minuut viel dan toch de eerste treffer. Na een goede voorzet was het Tom ter Hogt die met een laag schot zijn ploeg op 1-0 zette.
Even later was Rick Geenen met een kopbal dicht bij de gelijkmaker. Brammer hield zijn ploeg overeind.
Nog voor de pauze kwam HSC'21 op 2-0. Na een corner was het Sjoerd Visschedijk die van dichtbij geen moeite had om de bal in het lege doel te werken. Heel EVV protesteerde vanwege het feit dat Michel Vercruysse omver zou zijn gelopen en op de grond lag toen de HSC-speler scoorde. Scheidsrechter Schul en zijn assistent hadden echter niets gezien.
Vlak voor de pauze moest Demen Roumen na een forse overtreding met een blessure naar de kant. Omar Ramadani was zijn vervanger.
Ruststand 2-0.
Na de pauze was EVV aanvankelijk de betere ploeg. Rick Polman kreeg al gelijk een goede kans maar met zijn kopbal had Brammer geen moeite. De blauw-witten forceerden wel een aantal corners maar die leverden niets op.
De thuisclub loerde op de counter en was in de slotfase dichter bij de 3-0 dan EVV bij de aansluitingstreffer.
Eindstand 2-0

Resumé: EVV verloor voor de 5e keer op rij. Enige pluspunt was dat de vier ploegen onder in rangschikking ook allemaal verloren.

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Demen Roumen (43e Omar Ramadani), Julien Clout, Reno Kochanowski, Tom Hanssen, Joey Dekkers, Paul Schröders (69e Jasko Dzurlic), Shaquille Simmons, Rick Geenen, Rick Polman en Chefrino Eind.

Woensdag 14 februari speelt EVV in Echt een oefenduel tegen Wilhelmina'08. Aanvang 20.00u. EVV 2 speelt diezelfde avond in Echt een oefenduel tegen St. Odiliënberg 1. Ook dat duel begint om 20.00u