EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV redt het niet tegen OFC

Het is EVV zondagmiddag in Oostzaan niet gelukt om een of drie punten mee te nemen naar Echt. Na de gelijkmaker van Rick Polman (zie foto) direct na de rust, was het OFC-invaller Mohamed Cherif die in de slotfase met twee treffers het duel besliste.

OFC - EVV   3 - 1  (1 - 0)

EVV startte in Oostzaan met Paul Schröders op de plaats van de geschorste Demen Roumen.
In het eerste half uur had EVV weinig te duchten van de thuisclub. OFC had wel meer balbezit maar wist amper doelgevaar te stichten. Een standaardsituatie lag ten grondslag aan het eerste doelpunt. Na de 1e corner van OFC was het de potige spits Martijn Tsjon-A-Njoek die snoeihard raak kopte.
Enige doelgevaar van EVV noteerden we vlak voor de pauze. Met een hard afstandsschot testte Rick Polman OFC-doelman Atam Koroglu.
Ruststand 1-0
EVV kwam in de 2e helft prima uit de startblokken. In de 47e minuut stuurde Joey Dekkers met een prima diepe bal Rick Polman weg. Vanuit een moeilijke hoek scoorde de spits zijn 8e seizoenstreffer.
OFC-trainer Yuri Rose bracht met Mohamed Cherif een extra spits en dat zou zich uitbetalen. In de 76e minuut kopte hij een diepe bal van Lars Weistra voorbij Michel Vercruysse.
EVV stuurde Rick Geenen naar de frontlinie en die was in de 81e minuut dicht bij de gelijkmaker. Na een voorzet van Rick Polman tikte hij de bal net naast het doel.
Twee minuten voor tijd bepaalde Cherif de eindstand op 3-1. Hij kapte eerst Julien Clout uit en tikte vervolgens de bal onder de uitkomende Michel Vercruysse door in het doel.

Resumé: EVV knokte 90 minuten voor een goed resultaat maar ging in de slotfase twee keer in de fout door de tegenstander toch te veel ruimte te geven.

Opstelling: Michel Vercruysse, Tom Hanssen, Rick Geenen, Julien Clout, Reno Kochanowski, Paul Schröders, Joey Dekkers, Shaquille Simmons, Omar Ramadani, Chefrino Eind en Rick Polman.

Foto Herman Lubsen