EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV verspeelt weer voorsprong

EVV leed zondagmiddag een pijnlijke nederlaag tegen hekkensluiter Quick'20. En net als vorige week in Den Haag tegen Quick, verspeelden de blauw-witten in de 2e helft een voorsprong. Voor de ploeg uit Oldenzaal was het pas de tweede seizoensoverwinning.

EVV - Quick'20   1 - 2  (1 - 0)

Nadat jeugdprins Pepin l van CV de Aester had voorgedaan hoe je een keeper moet verschalken, begonnen de 22 acteurs om 14.30u aan hun wedstrijd.
EVV deed dat zonder middenvelder Muhammet Karpuz. Hij brak vrijdagavond op de training zijn arm.
In de 1e helft hielden de twee ploegen elkaar goed in evenwicht. Na een kwartier noteerden we de eerste kans. Het was Tom Hanssen die EVV behoedde voor een achterstand. Hij kopte een inzet van Jasper van Breemen-Schneider voor de lijn weg.
Vier minuten voor de pauze kwam EVV op voorsprong. Jasko Dzurlic stuurde Rick Polman weg en die schoof de bal beheerst langs Quick-doelman Felix van Berkel. Voor Rick zijn 5e treffer.
Ruststand 1-0
Vanaf de aftrap zagen we dat Quick'20 EVV terugdrong. De gelijkmaker was dan ook geen verrassing. Het was Jip Kemna die het in de 53e minuut van afstand probeerde. Michel Vercruysse kon de bal nog tegen de lat tikken maar via een rare curve stuitte de bal toch in het doel: 1-1
Quick'20 besefte dat er meer te halen viel. Bij EVV werd het van kwaad tot erger. In de 62e minuut dacht Quick'20 op voorsprong te komen. Echter, tot groot onbegrip van de gasten werd de treffer van Melvin Degenaar afgekeurd. Maar de voorsprong kwam er zeven minuten later toch. Na een vlotte aanval over links was het  Jasper van Breemen-Schneider die laag raak schoot: 1-2.
EVV was in de laatste 20 minuten niet bij machte de gastendefensie te verontrusten. Ook de 2e gele kaart in de slotfase voor Quick-speler Jan Willem Kamp kon de gasten niet meer deren.
Resumé: een verdiende overwinning voor Quick'20. Wat EVV in de 2e helft liet zien, was bar en boos.

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Reno Kochanowski, Julien Clout, Tom Hanssen, Joey Dekkers, Omar Ramadani, Paul Schröders (64e Faissal Argoubi), Shaquille Simmons (71e Chefrino Eind), Rick Polman en Jasko Dzurlic.

Foto : Bart Tummers