EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV wint laatste oefenduel

EVV speelde zaterdagavond haar laatste oefenduel. 1e klasser SC Susteren werd met 3-1 verslagen.

De wedstrijd tegen SC Susteren werd gespeeld op de accommodatie van Conventus'03. Beide ploegen waren nog niet compleet. Voor SC Susteren was het de 1e wedstrijd in haar voorbereiding.

In de 1e helft kwam SC Susteren er niet aan te pas. Na 15 minuten was het Julien Clout die na een corner van Faissal Argoubi met het hoofd voor de 1-0 zorgde. Tien minuten later zorgde Jasko Dzurlic voor de tweede treffer. Hij scoorde met een fraai schot in de bovenhoek.
SC Susteren kreeg een kans via Kevin Hofland maar zijn schot verdween naast het doel.
Ruststand 2-0
Na de pauze was het spel van de blauw-witten beduidend minder. Men kreeg wel een aantal goede mogelijkheden maar het was alleen Jasko Dzurlic die op aangeven van Shaquille Simmons wist te scoren. SC Susteren scoorde ook een keer. Een afstandsschot van Boyd Stoffels werd van richting veranderd waardoor Michel Vercruysse kansloos was.

Eindstand 3-1

Zaterdag 19 augustus speelt EVV in de 1e kwalificatieronde van de KNVB-Beker een thuisduel tegen zaterdag 1e klasser Olde Veste uit Steenwijk. Aanvang 19.00u

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Julien Clout, Tom Hanssen, Rick Geenen, Reno Kochanowski, Aron Gielen, Joey Dekkers, Shaquille Simmens, Jasko Dzurlic (70e Manny Peters), Faissal Argoubi, Rick Polman (46e Gianlica Ligotti).

Foto: Bart Tummers