EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Eindelijk eerste winst 2018

EVV kon zondagmiddag na het thuisduel tegen De Meern weer eens drie punten bijschrijven. De winst was, na zes nederlagen op rij, meer dan welkom.

EVV - De Meern  3 - 0  (0 - 0)

EVV kwam goed uit de startblokken. Paul Schröders en Rick Polman vonden De Meerndoelman Joey Swanink op hun weg en een eigen doelpunt van De Meern werd afgekeurd vanwege obstructie van een EVV'er. Diezelfde Swanink had in de 20e minuut een prima redding in huis op een inzet van Paul Schröders.
De gasten konden weinig potten breken maar bij de eerste kans in de 33e minuut, was het wel bijna raak. Eerst miste Zakaria El Bennay en aansluitend kreeg ook Tobias Elmensdorp de bal niet over de lijn.
Ruststand 0-0
Vanaf de aftrap nam EVV weer het initiatief. Nadat Chefrino Eind eerst een goede kans om zeep had geholpen, kon hij in de 53e minuut slechts door een overtreding worden gestuit. Scheidsrechter Tunnissen wees naar de stip en het was Rick Polman die EVV op voorsprong bracht.
Het was vervolgens Michel Vercruysse die na een schot van Zakaria El Bennay, zijn ploeg met een geweldige redding overeind hield.
Aan de overkant miste Rick Geenen een dot van een kans. Na een voorzet van Shaquille Simmons kopte de verdediger, geheel vrijstaand, naast.
Twintig minuten voor tijd viel de voortijdige beslissing. Nadat Rick Polman zijn kopbal tegen de lat zag belanden, was het Julien Clout (!!!) die van dichtbij de 2-0 kon aantekenen.
In de 80e minuut kwam EVV op 3-0. Na een voorzet van Rick Polman was het Chefrino Eind die op de juiste plaats stond.
Eindstand 3-0.

Resumé: Een collectief heel sterk EVV behaalde een verdiende overwinning en kreeg weer een plekje in de brede middenmoot. 

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Julien Clout, Tom Hanssen, Joey Dekkers, Aron Gielen (82e Reno Kochanowski), Shaquille Simmons, Paul Schröders, Rick Polman (82e Dejan Gavric) en Chefrino Eind.

Foto Bart Tummers. Voor meer foto's hier klikken.