EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Gelukkige overwinning EVV!

EVV behaalde zondagmiddag in Haren tegen Be Quick 1887 haar vierde overwinning op rij. Bij het trainersduo Kevin van Dessel en Pascal Boer kon er echter na afloop geen lachje vanaf. De overwinning was simpelweg onverdiend.

Be Quick 1887 - EVV   0 - 1  (0 - 0)

Om 9 uur startte de bus richting Groningen en dat deed EVV zonder routinier Rick Geenen die met een spierblessure enkele weken out is. Zijn vervanger was Reno Kochanowski.
In de eerste helft viel er voor de 150 toeschouwers in stadion De Esserberg niet veel te genieten. Beide ploegen grossierden in foute passes en verkeerde beslissingen. De kansen waren dan ook op een hand te tellen. Aan EVV-zijde was het Julien Clout die een goede kopkans over het doel zag verdwijnen. Aan de overzijde strandde Rick Wiersma op Michel Vercruysse terwijl spits Thomas Careman, vrij voor de EVV-doelman, zijn lob over het doel plaatste.
Ruststand 0-0.
In de tweede helft werd het van kwaad tot erger. Veel inzet aan beide zijde maar het niveau was ver onder de maat. Kevin van Dessel bracht na een uur Chefrino Eind en Omar Ramadani voor Rick Polman en Aron Gielen maar ook zij konden niet zorgen voor een extra impuls.
In het laatste kwartier dwong EVV wel een aantal corners af en uit een van die corners was het Paul Schröders die in de 85e minuut zowaar voor de 0-1 voorsprong zorgde.
De thuisclub gooide alles naar voren en hield achterin open huis. Chefrino Eind en Shaquille Simmons konden van de middellijn vrij richting Be Quickdoel maar wisten keeper Smit niet te passeren. Jeremy Lemmens schoot nog een bal op de paal.
Het bleef uiteindelijk 0-1.

Een onverdiende overwinning maar de drie punten maakten de lange terugreis (inclusief een lange file en een snel bezoek aan de Mac) er toch wel wat prettiger op.
Om 22.00u precies reed chauffeur Harry zijn bus de parkeerplaats op bij het sportpark. 13 uur onderweg geweest en drie gelukkige punten rijker.

Opstelling EVV: Michel Vercruysse, Tom Hanssen, Julien Clout, Reno Kochanowski, Demen Roumen, Jeremy Lemmens, Joey Dekkers, Shaquille Simmons, Jasko Dzurlic (38e Paul Schröders), Rick Polman (59e Chefrino Eind), Aron Gielen (58e Omar Ramandani).

Foto : Site Tweenul