EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Goede teamspirit zorgt voor zege

Afgelopen zaterdag speelden we onze eerste competitiewedstrijd van dit seizoen, de tegenstander was SVM JO17-1. Een goede ploeg met bijna alleen maar 2e jaars B-spelers in hun gelederen.

EVV/St.Joost/RIOS'31 JO17-2  -  SVM JO17-1     1 - 0

Dus fysiek een maatje groter dan de meeste van onze spelers. Johan Cruyff zei ooit: “Alleen kan je niks, je moet het samen doen.” En met deze wijze woorden in ons achterhoofd zijn we als team deze wedstrijd ingegaan.

Met een systeem dat we ook al in de bekerwedstrijd hadden geprobeerd. En toen wisten we ook de 0 vast te houden achterin. Alleen het scoren lukte niet.

De eerste 10 minuten speelden we nog onwennig en SVM probeerde druk te zetten. Maar telkens kwamen ze weer een speler van ons tegen. We kwamen steeds beter in onze rol en er volgden een paar kansen.

Uit een van deze kansen wisten we nu wel te scoren: 1-0. We groeiden en speelden als team perfect door elkaar positief te coachen. De tegenstander begon steeds meer te morren en ging zich zo zelf uit de wedstrijd halen. Geluk dwing je dan af, de paal en de lat hebben ons ook een keer bijgestaan. Maar verder hadden wij zeker in de tweede helft het betere spel.

We mogen dan ook allemaal trots zijn. Trainers, spelers en natuurlijk ook onze grote supportersschare.

Chapeau….!