EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

** JO15-1 KAMPIOEN **

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. EVV/RIOS'31 JO15-1 zou bij het behalen van minimaal 1 punt kampioen worden in de 1e klasse 3. Alle negen voorgaande wedstrijden werden reeds omgezet in een overwinning. Tegenstander vandaag was MVC’19 JO15-1 uit Maasbree.

Omstreeks 10.30 uur werd er verzameld bij EVV waarna er gezamenlijk geluncht werd. Hierna hadden de mannen nog wat vrije tijd hetgeen vooral gebruikt werd met het zoeken naar de trom.

Vanaf 12.00 uur werd er begonnen met de normale wedstrijdvoorbereiding. Ondanks dat tot nu toe alle wedstrijden gewonnen waren en ondanks het feit dat de tegenstander van vandaag geen al te goed seizoen had stond er toch wel wat spanning op de koppies van de mannen. Volgens de leiding volledig onnodig maar wel begrijpelijk. Zo vaak speel je immers niet een kampioenswedstrijd.

Effe na 13.00 uur floot de wederom goed fluitende scheidsrechter Tom Hameleers voor het beginsignaal. Erg onrustig begon de JO15-1 aan de wedstrijd. Vooral in de beginfase ging er erg veel fout. Mede hierdoor kon MVC’19 goed meedoen en ook enkele speldenprikjes uitdelen. Vijf minuten voor rust moest Nick helaas geblesseerd het veld verlaten. Maar verder gebeurde er niet veel in de 1e helft, ruststand 0-0.

In de rust werden de afspraken nog eens nagelopen en werd er tevens de nadruk op gelegd om z.s.m. te proberen die eerste, zeer belangrijke goal te maken.

We begonnen de 2e helft duidelijk beter en feller. Dit resulteerde al vrij snel in de verlossende 1-0. Koens corner werd zeer fraai binnengekopt door Finn. De ontlading was zeer groot bij het hele team.

Toen het twee minuten later wederom raak was door Mike S. was de wedstrijd gespeeld. Met deze 2-0 stand op het bord viel de spanning eindelijk van de mannen af en speelden ze de wedstrijd gecontroleerd uit. De zogenaamde kers op de taart kwam van de voet van onze aanvoerder, Casper, die vlak voor tijd met een mooi afstandsschot de eindstand bepaalde op 3-0.

Na het laatste fluitsignaal barste het feestgedruis los. Nog lang bleef het onrustig op sportpark “In de Bandert”, waar menig speler liet zien ook goed te kunnen feestvieren.

Mannen, nogmaals proficiat met het behalen van deze puike prestatie.

 

De trainers