EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

JO17-2 kampioen: een onvergetelijke dag!

Zaterdag 2 juni is voor ons als team een onvergetelijke mooie dag geworden. Vandaag moest het gebeuren. Een gelijkspel was voldoende om het kampioenschap binnen te halen.

Om 13.00 u was de aftrap in Thorn tegen FC Maasgouw. De in groten getale aanwezige supporters maakte de entourage alleen maar mooier.

Je merkte het al ruim voor de wedstrijd dat onze mannen gespannen waren en het eerste half uur van de wedstrijd ging het niet echt soepel. Maasgouw speelde goed en bij ons lukte het even niet. Tot scoren kwam Maasgouw niet en voor ons was het gewoon een kwestie om de spanning er van af te gooien. Dit lukte uiteindelijk op slag van rust toen we de goede keeper van Maasgouw voor de eerste keer wisten te passeren: 0-1. En het tij keerde.

Meteen na rust gingen we lekker voetballen en na 20 minuten in de 2e helft stond er al 0-4 op het scorebord!

De champagneflessen konden geschud worden en bij het klinken van het eindsignaal was de blijdschap bij alles en iedereen groot. Een seizoen hard werken maar vooral de vriendschap binnen een hecht team en de steun van alle ouders is vandaag beloond. Geen enkele training hebben we hoeven te schrappen dit seizoen door afmeldingen, in weer en wind was iedereen paraat. En dat zegt voldoende. Ook bij de ouders leefde het team. Ze hadden een groepsapp opgezet om deze dag nog mooier te maken.

Zo hadden ze prachtige T-shirts met een teamfoto voor iedereen en een mooie medaille die door de aanwezige bestuursleden van EVV werd omgehangen bij spelers en trainers…en zelfs voorzitter Geert Hees ontkwam niet aan een waterzak die over hem werd leeggegooid. Hij had het er graag voor over en hij zag ook hoe mooi het is om de jeugd te zien genieten.

En wij als team danken ook het bestuur voor hun aanwezigheid en support.

Aangekomen in Echt stond de volgende verrassing klaar voor de mannen. Er stond een grote vrachtauto met platte kar gereed en deze heldenrit door Echt bracht ons naar het huis van een van onze spelers, waar een nieuwe verrassing op ons wachtte. Er was een mooi feest geregeld en er kon gezwommen worden Er was zelfs een glijbaan aanwezig. Samen met alle aanwezige ouders hebben ze hier genoten. Henri Nieling trakteerde de spelers namens het bestuur nog op frieten.

Wij als team, trainers en ouders kunnen terug kijken en zullen nog vaak denken aan deze mooie onvergetelijke dag!

Een woord van dank aan Ronald en Wilma Kurvers voor hun gastvrijheid. Ook aan BKC voor het beschikbaar stellen van de platte kar, die vakkundig werd bestuurd door Patrick Coolen, een oud-speler van EVV, maar nog steeds met een blauw-wit hart.

Ook persoonlijk werd ik nog behoorlijk verrast door de spelersgroep, ouders en trainers. In het begin van het seizoen had ik reeds aangegeven dat dit mijn laatste seizoen als jeugdtrainer werd. En met de drie "jonge" mannen waarmee we samen de staf vormden t.w. Wouter Pielanen, Jules Stoffels en Aaron Knieps kijken we terug op een zeer mooie samenwerking en kan ik met een gerust hart het stokje overdragen aan deze mannen. Het raakte me ook diep dat ik een door de groep gesigneerd ingelijst blauw-wit truitje kreeg. Deze gaat zeker een mooie plek krijgen bij ons thuis.

Tevens van mijn collega's trainers nog een heerlijk pakketje gerstenat en ik ga ervanuit dat ze me ook hier mee helpen om er statiegeld van te maken!

Als dank kregen de trainers van de ouders nog een overheerlijk stuk chocolade...

Een mooier afsluiting van een prachtige periode als jeugdtrainer had ik me niet kunnen wensen! En uiteraard een club waar je bent opgegroeid en al bijna 45 jaar lid bent die laat je niet meer los! Ik zal ook zeker de verrichtingen van onze teams blijven volgen en me op een andere manier blijven inzetten voor "Oos" of is ut mien EVV'ke....

 

Mede namens Aaron, Wouter en Jules

Met sportieve groet.

Wil Wolfs