EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Macron
    a@a.a

"Steun EVV, de club is het waard."

De competitie loopt bijna op het einde en het zal menigeen zijn opgevallen dat het dit seizoen niet zo florissant draait als de vorige seizoenen.

Natuurlijk wil de club kost wat kost de nacompetitie vermijden om ook volgend seizoen verzekerd te zijn van een plek in de Derde Divisie. EVV strijdt al 13 jaar mee in de top van het amateurvoetbal, een prestatie waar een kleine vereniging trots op mag zijn. En uiteraard wil EVV deze toppositie continueren.

Michel Vercruysse, de Belgische topkeeper, die al meerdere keren is uitgeroepen tot de beste doelman in zijn klasse, is momenteel voor het achtste jaar verbonden aan EVV.

“Uit het feit dat ik nu al acht jaar voor deze vereniging uitkom is een indicatie dat ik het uitstekend naar mijn zin heb”, aldus Michel. “De sfeer in de spelersgroep en binnen de vereniging is geweldig en ik zou het bijzonder vervelend vinden als wij ons niet zouden kunnen handhaven in de Derde Divisie. Degradatie? Dat nooit.”

Woorden die niet alleen de trouwe EVV-supporter kan onderschrijven.

“Wij, de spelers, zullen ervoor knokken. Maar alle hulp is welkom”, vervolgt Michel. “Kom zaterdagavond naar de wedstrijd EVV – Jong De Graafschap en geef ons dat steuntje in de rug zodat Echt ook volgend seizoen topvoetbal kan zien bij een topclub.”