EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Zware tijden EVV

Voor de tweede week op rij was zondagmiddag één tegendoelpunt voldoende om EVV met nul punten achter te laten. Dit keer was het OJC Rosmalen dat met 0-1 ging winnen.

EVV - OJC Rosmalen  0 - 1  (0 - 0)

Vanaf de eerste minuut streden EVV en OJC Rosmalen voor 200% voor de volle winst. Het spel was niet altijd even goed maar de inzet vergoedde veel. Met name de duels tussen EVV-spits Chefrino Eind en OJC-verdediger Glenn Schapendonck waren op het scherpst van de snede. Scheidsrechter Te Hennepe die niet altijd even consequent floot, had zijn handen vol aan de pittige duels.
EVV opende goed: een prima combinatie tussen Chefrino Eind en Paul Schröders werd door laatstgenoemde afgesloten met een hard schot dat OJC-doelman Tinus maar net tot corner kon verwerken. Even later kopte Chefrino Eind een voorzet van Paul Schröders rakelings over het doel.
OJC kwam er af toe wel snel uit maar kon EVV-doelman Michel Vercruysse niet verontrusten.
Ruststand 0-0
Na een kwartier in de 2e helft kreeg OJC via Rene Geerts een dikke kans op de voorsprong. Zijn inzet leek in het doel te gaan maar Demen Roumen kon de bal nog voor de doellijn wegwerken.
Trainer Kevin van Dessel bracht in de 66e minuut Shaquille Simmons voor de moe gestreden Aron Gielen. Shaquille startte met een prima voorzet op de vrijstaande Rick Polman. Helaas produceerde Rick slechts een slap schot dat naast het doel verdween.
Naarmate het duel vorderde werd het duidelijk dat doelpunten schaars zouden zijn. Toch viel er nog een treffer. Het was in de 76e minuut Tom Wijkmans die profiteerde van miscommunicatie tussen Julien Clout en Michel Vercruysse. Na een voorzet van Ritchie van Ooijen dook de OJC'er achter Julien op en kon van dichtbij zijn ploeg op voorsprong brengen.
In de slotfase ging EVV natuurlijk nog verwoed op zoek naar de gelijkmaker echter kansen bleven uit.

Resumé: Een hardwerkend EVV incasseerde de 7e nederlaag na de winterstop en zakt langzaamaan steeds verder weg.

Opstelling: Michel Vercruysse, Demen Roumen (80e Dejan Gavric), Rick Geenen, Julien Clout, Tom Hanssen, Joey Dekkers, Aron Gielen (66e Shaquille Simmons), Paul Schröders, Chefrino Eind, Omar Ramadani, Rick Polman.