EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

ADO'20 - EVV Echt weten niet te scoren.

ADO’20 en EVV Echt wisten beiden zondagmiddag niet te scoren.

EVV –trainer René Eijer kon geen beroep doen op de geblesseerden Remco Gielen en Giel Pierrey. Laatstgenoemde zat wel op de bank. Er was een basisplaats voor O23 speler Novah van der Schouw en nieuweling Carlos Uhia. Carlos nam de spitspositie in.(zie foto 1) 

De eerste kans was voor de thuisclub. In de 13e minuut loste Michel Vercruysse een  moeilijk schot van Clive Keus . Gelukkig wist Reno Kochanowski de bal tijdig weg te werken.
In de 21e minuut moest Luc Tinnemans met een spierblessure naar de kant. Rick Polman ging naar de spits en Carlos Uhia schoof een linie terug.
Na een half uur was er de eerste kans voor EVV Echt. Rick Polman kwam oog in oog met ADO-keeper Björn Haggerty maar die wist de inzet van Rick te keren.(zie foto 2 
Tien minuten later ging Rick alweer alleen op de ADO-keeper af. Dit keer werd hij door Haggerty naar de grond gewerkt. Scheidsrechter Te Hennepe wees naar de strafschopstip.
Rick nam zelf de strafschop. Helaas wist Haggerty  de pingel te keren.
Ruststand : 0-0
Na de pauze ging het duel aanvankelijk gelijk op. Dat de ADO-achterhoede af en toe geen beste indruk maakte, bleek in de 50e minuut toen een terugspeelbal tegen via de paal  naast het doel verdween.
ADO’20 nam steeds meer het initiatief maar Michel Vercruysse bleef goed overeind. Zo ook in de 70e minuut toen Jan-Willem Tesselaar vrij voor Michel kon uithalen. De bal kwam vervolgens voor de voeten van Daan Boerlage die van ver de buitenkant van de paal raakte.
Tien minuten voor tijd had Rick Polman het duel kunnen beslissen toen hij vrij voor het doel verscheen. Haggerty bleek echter weer over prima kwaliteiten te beschikken.(zie foto 3)
In de slotfase gooide de thuisclub alles naar voren. Maar de EVV-achterhoede  bleef prima overeind.
Al met al een gelijkspel met een vervelende bijsmaak.

                   

 

Opstelling EVV Echt : Michel Vercruysse, Renst van Hien,Rick Geenen (A), Reno Kochanowski, Novah van der Schouw,Aron Gielen, Bob van Kan, Luc Tinnemans (21 Rick Polman), Siem van Dijck, Carlos Uhia (80e Stijn Keulen) en Karim Ait Kassi.

Foto’s : Herman Lubsen.