EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Baarlo - EVV Echt O23 0-2

Dinsdagavond speelde EVV Echt O23 haar 2e oefenduel tegen 3e klasser Baarlo. De ploeg van trainer Guido Leunissen won met 2-0.

Op het mooie natuurgrasveld van derdeklasser Baarlo startte EVV Echt O23 sterk aan de wedstrijd. De eerste tien minuten werden kansen gecreëerd, scoorde Burak Yildirim de 0-1 en vond deze even later uit een vrije trap de paal. Baarlo beet daarna van zich af en werd brutaler. EVV Echt werd zeer slordig aan de bal waardoor een rommelige wedstrijd ontstond. Baarlo trok de wedstrijd op dat moment steeds meer naar zich toe.  

Na rust pakte EVV Echt het beter op, speelde het achterin één op één en gaf het weinig weg. Na balverovering werd de overtalsituatie goed uitgespeeld en scoorde Appie Aurag in de  60e minuut de 0-2. Baarlo zette nog wel aan maar vlak voor tijd wist Tijn Becker de nul op het scorebord te houden toen hij een als voorzet bedoelde bal uit de driehoek ranselde.
 
Resume: Een zeer nuttige oefenwedstrijd voor beide teams. Verdedigend en op de omschakeling zijn er al stappen gemaakt. Bij EVV Echt  heerste ondanks de overwinning toch de wrange nasmaak dat het spel aan de bal echt beter zal moeten.
 
Komende zondag 23 augustus speelt EVV Echt O23 haar volgende oefenduel in Weert tegen MMC Weert. Aanvang 12.00u