EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Balen na een gelijkspel.

Ook in het 2e duel in het nieuwe seizoen is EVV niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. En net als vorige week in Dongen verzuimde EVV ook nu om de volle winst te pakken.

 

Trainer René Eijer had de ploeg op drie plaatsen gewijzigd. Renst van Hien en Demen Roumen speelden op de backplaatsen en Siem van Dijck startte op de vleugel.

Vanaf de aftrap liet EVV er geen gras over groeien. Men zette Hoogland vast op eigen helft en creëerde een aantal goede kansen. In de 6e minuut werd een kopbal van Rick Polman van de lijn gehaald. EVV speelde goed maar strandde telkens op Hooglanddoelman Sebastiaan Bruins.De gasten hadden in de 1e helft slechts een mogelijkheid. Het schot van Oskar van Logtestijn belandde op de vuisten van Michel Vercruysse. Vlak voor de pauze viel dan toch de dikverdiende openingstreffer. Luc Tinnemans stuurde Rick Polman diep waarna die met een laag schot Bruins kansloos liet. (zie foto)
Ruststand : 1-0
In het eerste kwartier na de pauze kwamen de gasten iets beter in de wedstrijd. Echt gevaarlijk werd men niet. Vervolgens werd de druk van EVV weer groter. Bij een poeier van Aron Gielen moest een Hooglandverdediger op de lijn redding brengen, terwijl een inzet van Sherry Kindo Kamara een prooi werd voor Bruins. Het was wachten op de 2-0. Maar ook vandaag trad de bekende spreuk in werking : als je zoveel kansen mist, kan dat zuur opbreken Acht minuten voor tijd was het Lex Hieneken die na een counter voor de gelijkmaker zorgde. Vervolgens brak een hectische slotfase aan. Hooglandinvaller Henk Baum kreeg de rode kaart vanwege een slaande beweging en Oskar van Logtestijn ontving zijn 2e gele kaart. Hoogland verdedigde met hand en tand het gelijkspel en had zowaar in de slotminuut nog de winst kunnen grijpen. Het was dat Michel Vercruysse met de voet redding bracht, anders was het helemaal een deceptie geworden.

Resumé : EVV speelde een goede wedstrijd, toonde vechtlust en creëerde veel kansen maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met één punt.

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Reno Kochanowski, Renst van Hien, Aron Gielen, Luc Tinnemans, Bob Vankan, Sherry Kindo Kamara (77e Jordi Beelen), Rick Polman en Siem van Dijck.

Foto : Herman Lubse