EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Banenmarkt en voetbaltoernooi

Onder het motto “Leren, werken en sporten” organiseren de bedrijven Heijmans, Ploegam, Kurvers Wegenbouw en Bouwmensen Limburg in samenwerking met EVV een banenmiddag / voetbaltoernooi.

Deze wordt gehouden op woensdag 21 november en jullie zijn vanaf 13.00 uur welkom op Sportpark In de Bandert.

De vele facetten van de bouw

Tijdens deze middag kan men kennismaken met de vele facetten in de bouw. Zo kan men het meten en uitzetten van sjalonstokken praktiseren, die vanuit een tekening op de juiste hoogte/diepte moeten worden gezet. Andere opdrachten zijn straatwerk, waarbij het logo van EVV dient te worden nagemaakt. Verder kan men zich bekwamen in het metselen van een muurtje.

Uiteraard zal dit gebeuren onder toeziend oog van deskundige leermeesters, die worden bijgestaan door enkele leerlingen van Bouwmensen. Ook de veiligheidsaspecten zijn niet vergeten. Er zullen voor de deelnemers helmen en hesjes ter beschikking worden gesteld.

Opdrachten oefenen en voetbal

Vanaf 15.00 uur zal er eveneens een voetbaltoernooi plaatsvinden. De teams, die de praktische opdrachten hebben geoefend, kunnen ook op het voetbalveld hun vaardigheden laten zien. EVV stelt hiervoor de velden, scheidsrechters, ballen en hesjes ter beschikking en eveneens zal de kantine deze middag geopend zijn. Zowel voor de opdrachten als voor het voetbal zal aan het winnende team een presentje worden overhandigd.

Banenmarkt

Wij nodigen bij deze alle geïnteresseerden en werkzoekenden uit om kennis te komen maken met de vele mogelijkheden die de bouw te bieden heeft.

Er zal informatie verkrijgbaar zijn over de verschillende opleidingen, inschrijfformulieren, posters en diverse andere materialen. Ook kunt u hier terecht voor al uw vragen.