EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Belangrijk punt EVV

EVV - OJC Rosmalen eindigde zondagmiddag in een 1-1 gelijkspel. Hoewel EVV natuurlijk gehoopt had op drie punten, kon men na afloop toch wel leven met deze remise. Zeker gezien de uitslagen op de andere velden.

EVV startte met dezelfde basisopstelling als afgelopen week tegen Quick.
Vanaf de aftrap zagen de toeschouwers een duel dat een heel hoog tempo kende. Beide teams hadden al na vijf minuten op voorsprong kunnen komen. Eerst was het OJC-aanvoerder Wesley Meeuwsen die rakelings naast schoot. Vervolgens was het aan EVV-zijde Jordi Beelen die, na een steekbal van Bob Vankan, vanaf de middenlijn richting OJC-doel kon. Binnen de zestien strandde hij op OJC-doelman Bart Tinus. Scheidsrechter Kok wees eerst naar de penaltystip maar na overleg met zijn assistent besloot hij deze beslissing terug te draaien.
Beide clubs hadden in het vervolg van de eerste helft wel enkele kansen maar de schoten van OJC verdwenen naast het doel en de beste kans van EVV (Jordi Beelen reageerde prima op een voorzet van Demen Roumen) werd door een JVC-verdediger voor de lijn weggewerkt.
Vlak voor het rustsignaal was het nog even bibberen voor EVV. Na een vrije trap was het Sam van Doremalen die geheel vrijstaand, via de lat, over kopte.
Ruststand :  0-0
Eerste gevaar na de pauze kwam van de gasten. Het schot van Roel van de Sande verdween rakelings naast het doel. In de 55e minuut kwam OJC op voorsprong. Een vrije trap van Wesley Meeuwsen belandde tegen de paal en het was Kay van den Boogaard die in de rebound Boyd Derksen van dichtbij het nakijken gaf.
EVV zette nog een tandje bij en was even later dichtbij de gelijkmaker. Eerst redde Tinus op een inzet van Jordi Beelen en datzelfde deed hij even later toen Shaquille Simmons vrij voor hem opdook. De rebound van Shaquille werd door een verdediger van de lijn gehaald.
Elf minuten voor tijd was Shaquille Simmons wel succesvol. Hij gaf de OJC-doelman met een laag schot het nakijken.: 1-1
In de slotfase drong EVV nog aan en dat leek succesvol te worden. Jordi Beelen kon alleen op Tinus af. Zwaar gehinderd door een verdediger schoot hij de bal via de lat over het doel.
Eindstand : 1-1.
EVV was blij dat in de slotfase nog de gelijkmaker viel. Er had meer ingezeten. Maar gezien de uitslagen van de andere clubs in de gevarenzone, mag men toch niet ontevreden zijn.

Opstelling EVV : Boyd Derksen, Demen Roumen, Reno Kochanowski, Rick Geenen, Jeffrey Rijkers, Aron Gielen, Bob Vankan, Luc Tinnemans ( 72e Siem van Dijck), Lugmane Bezzat ( 87e Remco Gielen), Jordi Beelen en Shaquille Simmons.