EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Brief sponsorcommissie.

De sponsorcommissie van EVV heeft deze week een brief verstuurd naar al haar sponsoren.

 

 

Beste Sponsoren,

 

Middels deze brief wil ik U namens de sponsorcommissie een hart onder de riem steken en tevens bedanken voor uw steun in deze barre tijden. 

 

Ik wil de hoop uitspreken dat we allemaal gezond zijn en dat we gezond blijven. Tegelijkertijd weet ik dat het soms helaas niet zo zal zijn. In onze families, bij onze vrienden, onze naasten zal het virus ergens toeslaan of reeds zijn vreselijke uitwerking hebben gehad. Ik wens iedereen in die positie enorm veel sterkte toe. Medeleven en sterkte, dat hebben we in deze tijden hard nodig.

 

Wij als sponsornetwerk van ondernemers hebben daarnaast allemaal een ding gemeen. Dat is ons bedrijf, waar we jarenlang aan gewerkt en gebouwd hebben. Waar wijzelf zoveel liefde aan geven en ook onze medewerkers en collega's elke dag weer zoveel energie insteken. Voor sommigen onder ons viel de omzet in enkele dagen volledig weg. Dan verdwijnt jouw vaste basis, alsof de grond onder je voeten vandaan zakt. Het is op veel plaatsen overleven nu. Ik wens ons allen kracht en sterkte om samen door deze crisis heen te vechten. Met steun van de overheid, met steun van de bedrijven om ons heen en ook met de "kleine" bijdrage. Een bedankje, een hart onder de riem of hulp uit onverwachte hoek. Misschien gaat het voor anderen juist "goed" - laten het die bedrijven en ondernemers zijn die hulp bieden uit onverwachte hoek. Laten we elkaar helpen te overleven!

 

Want de afgelopen weken zijn voor velen van ons de meest turbulente periode geweest die we in jaren hebben meegemaakt. We zijn ruim 4 weken onderweg en lijken heel ver weg een klein lichtpuntje te zien. Maar dat is niet het vertrouwde licht aan het einde van de tunnel. Inmiddels weten we dat het slechts langzaam licht zal worden en dat het licht dat er dan zal schijnen een ander licht zal zijn. Een nieuwe realiteit van de "anderhalve meter maatschappij", nieuwe manieren van met elkaar omgaan, bedrijfstakken die veranderen, producten en diensten die inspelen op de nieuwe werkelijkheid en waarschijnlijk ook veel bedrijven die er niet meer zullen zijn. 

 

Een biertje drinken in de kroeg, een hapje eten in een restaurant, feestjes vieren of jouw favoriete sport bedrijven. Het zal echt nog even duren voordat we dat mogen doen zoals we het vroeger deden. Er zal veel veranderen; thuiswerken wordt de norm, files zullen wel nooit meer terugkomen en het gebruik van de digitale middelen neemt een quantumsprong. Op het wereldtoneel vinden er ook verschuivingen plaats die de geschiedenisboeken in kunnen. Wie wapent zich eigenlijk het beste tegen de volgende pandemie? Het Europa zoals wij het kennen, zal dat deze crisis overleven? En belangrijke westerse verworvenheden rondom privacy lijken de prullenbak in te kunnen als je de volgende strijd tegen opvolger covid-20 ?! wilt winnen! Wie zal het zeggen? Er zijn heel veel onzekerheden waar we in de komende periode mee te maken krijgen.

 

Juist in zo'n onzekere periode nadat de intelligente lock-down langzaam wordt opgeheven is het goed dat er ook de lokale "kleine" gemeenschap is. Dat er de regio is waarin wij leven, dat de club er is die we sponsoren. Daar waar we elkaar kennen, met elkaar zaken doen én plezier hebben met elkaar. Waar we weer langs de lijn kunnen staan om onze club aan te moedigen. Waar we een drankje doen met onze mede-sponsoren. Waar we weer andere mensen leren kennen om weer nieuwe kansen na te jagen. Misschien allemaal nog even op anderhalve meter... maar toch! Waar we ons weer druk kunnen maken om een nieuwe accommodatie. Waar we samen onze club steunen en helpen die mooie plek te blijven in het limburgse waar met zovelen kunnen genieten van die geweldige voetbalsport.

 

Ook ik weet hoe relatief het allemaal is. Het is nu crisis, mensen zijn ziek of erger. Bedrijven worden ziek of overleven deze crisis niet. Het is verschrikkelijk! Maar juist daarom zo belangrijk om toch te proberen positief te zijn. Te hopen op betere tijden - sterker nog; "het beste moet nog komen" zegt de rasoptimist dan. En "Samen sterk tegen corona" zeggen onze politieke leiders. Ik raakte geïnspireerd door Renzo Piano. Hij is een oude en beroemde architect van gebouwen als het centre pompidou in Parijs. Toen enkele jaren geleden de brug bij Genua instortte - de beelden van de eenzame vrachtwagen hoog op die afgebroken weg kan iedereen zich herinneren - was het deze tachtigjarige architect die nog diezelfde nacht begon een nieuwe brug te tekenen. We zijn enkele jaren verder en ergens dit jaar zal die nieuwe brug geopend worden. Renzo Piano heeft zijn bijdrage kosteloos geleverd. In het ontwerp worden de 43 slachtoffers herdacht door 43 lampen die de brug aanschijnen - eentje voor elk slachtoffer dat er in augustus 2018 te betreuren viel.

 

Laat ons ook samen bouwen aan de nieuwe brug, aan de nieuwe werkelijkheid. Laat ons dan weer snel kunnen terugkeren naar ons netwerk waar we ons druk kunnen maken om 'o zo' onbelangrijke dingen. Ik hoop U daar te mogen begroeten. Ik wil U enorm bedanken voor de steun aan onze club. Ik hoop dat we ondanks deze crisis, ondanks uw eigen 'sores' op die steun kunnen blijven rekenen. Ik wens U namens de sponsorcommissie alle sterkte, alle wijsheid en hoop dat U de positieve energie kunt vinden om deze hobbel die onze generatie teistert te nemen.

 

Namens de sponsorcommissie,

 

Valentijn de Jong