EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Competitie O19 en O23 wordt niet hervat

Gisteravond zijn tijdens de persconferentie wederom weinig versoepelingen bekendgemaakt, met als gevolg dat het voortzetten van de jeugdcompetities in de categorie A en de onder 23 ook niet meer mogelijk is. 

Ook deze competities stromen door naar de Regiocup. Alle voorbereidingen zijn hiervoor in volle gang, dus zodra de maatregelen het toelaten, gaat de KNVB Regiocup van start, zodat dit seizoen toch met wedstrijden kan worden afgesloten. Er werd 1 lichtpuntje genoemd: vanaf 31 maart gaat de avondklok om 22 uur in, waardoor vanaf dan een uur langer getraind kan worden.

KNVB Regiocup
Ondanks het uitblijven van versoepelingen is er de hoop om dit seizoen nog wedstrijden te organiseren. Alle teams zijn automatisch ingeschreven voor de KNVB Regiocup.
Dit geldt zowel voor jeugd als seniorenteams, ook al kunnen de seniorenteams nu nog niet onbeperkt trainen en is het perspectief voor hen vooralsnog anders.
Meer informatie over de KNVB Regiocup lees je op www.knvb.nl/regiocup.
Uiterlijk 9 april wordt de poule-indeling bekendgemaakt.

EVV Echt 1 zal niet deelnemen aan de Regiocup. Men zal (indien mogelijk) in mei een aantal oefenduels inplannen tegen clubs uit de omgeving.