EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Dames EVV sluiten jaar goed af

Op de eerste vrijdag van de feestmaand december stond er voor de dames van EVV een thuistoernooi op het programma. Een toernooi waarbij de dames de competitie van het eerste half jaar als winnaar konden afsluiten als er één wedstrijd werd gewonnen.

De damesteams van Walburgia, St. Joost, MBC’13 en RIOS’31 waren op bezoek op de velden van Echter voetbalvereniging.

Na een 2-0 overwinning tegen Walburgia werd de eerste plek in de stand al veilig gesteld. Tegenstander RIOS kon helaas niet deelnemen aan het toernooi, dus werd 3-0 winst genoteerd. Ook de wedstrijden tegen St. Joost en MBC’13 werden met resp. 5-0 en 4-0 gewonnen, zodat de dames van EVV zich de winnaars van het eerste half jaar mogen noemen!

Niet alleen op de velden was het feest. Ook binnen in de kantine stond er een feestje op het programma. De dames organiseerden namelijk een Après-ski party met als dresscode: foute kersttruien. Natuurlijk ontbrak de muziek niet, was de aankleding van de kantine uitstekend en waren er natuurlijk genoeg hapjes en drankjes.

Kortom: een dubbel geslaagd feest voor de dames van EVV!

Om deze stijgende lijn door te zetten zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden die niet alleen één keer in de 3 weken op vrijdag een balletje willen trappen, maar het ook leuk vinden om (bijna) elke week te trainen en daarnaast een drankje en een bitterballetje te nuttigen.