EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Deurne O19 - EVV O19 0-1

Donderdag 23 september speelden we onze laatste oefenwedstrijd voor de competitie.

Een uitwedstrijd tegen Deurne stond op het programma. Een hoofdklasser met potentie. Want in de beker eindigde zij als eerste in de poule en schakelde gerenomeerde tegenstanders uit, als SV Venray (3de divisie) NWC (4de divisie) en SV Someren (hoofdklasse). Na een wat knullige warming up op een te klein veldje startte EVV Echt O19 prima aan de wedstrijd.
Al snel ontstond er een licht veld overwicht voor EVV Echt. Dit duurde de hele eerste helft. Met name als EVV druk zette op de verdediging van Deurne ontstonden er goede kansen. Helaas werd veel te weinig met deze kansen gedaan en bleef het lang 0-0. Uiteindelijk scoorde Thomas met hethoofd uit een vrij trap.
Ruststand 0-1.
In de tweede helft startte EVV Echt wederom goed. En weer hielpen we een aantal kansen om zeep. Op deze manier hield Deurne vertrouwen in een goed resultaat en begonnen ze langzaam
steeds meer van zich af te bijten. Mede omdat EVV slordig ging spelen ontstonden er ook kansen voor Deurne. Uiteindelijk bleef het 0-1 voor EVV. Al met al een leerzame oefenwedstrijd waarin duidelijk is dat we goed kunnen voetballen, maar dit moet dan wel samen gaan met
concentratie, inzet en snelheid.

Zaterdag 25 september, 15.00 uur spelen we onze eerste thuis wedstrijd en 1 ding weten we zeker! We kunnen Wilhelmina Boys O19 goed partij bieden als we aan alle bovenstaande voorwaarden voldoen. We gaan dan ook voor niets minder dan 3 punten.

Bij deze nodigt EVV Echt O19 jullie van harte uit om te komen kijken.