EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt 2 wint 1e bekerduel

 Zondagmorgen stond de eerste bekerwedstrijd op het programma in en tegen Susteren 3
Bij sc Susteren 3 zaten nog een aantal bekende die afgelopen week ook speelde bij sc Susteren 2 op het ALS toernooi.
Op deze zonnige dag werd om 11:00 afgetrapt. Het was een slordige eerste helft waarbij de bal vaak over en weer ging. Eerste mogelijkheid kwam voor susteren waarbij Diallo uitkwam en net te laat was waardoor hij een gele kaart kreeg. Na de drink pauze kwam EVV wat meer aan het voetballen wat resulteerde met enkele kansen aan de Echtse zijde. Joeri Van de Warenburg kreeg de bal op links en gaf een lage voorzet die net voorbij Donné van Heel ging. Door goed werk van Mike Kurvers aan de rechter kant ging de bal via meerdere stations weer terug naar Joeri. En deze keer was het wel raak, een uitgemeten voorzet kwam nu wel aan bij Donné die hem nu kon afmaken, 0-1 voor EVV.
De tweede helft kwam EVV Echt 2 onder meer druk te staan, maar door oplettendheid van de achterhoede werden een aantal mogelijkheden weer weggewerkt. De grootste kansen kwamen nog aan Echtse zijde. Joppe Hover kon net niet afmaken na een aanval via de linkerkant en aan de rechterkant was Mike Kurvers nog dichtbij de 2-0 waarbij menig mens dacht dat de scheids zou fluiten voor buitenspel zag hij dit anders dan de grens maar helaas bleef de stand maar beperkt. Uiteindelijk bleef bij het eindsignaal de stand staan die er met rust ook al was, 0-1.
Volgende week wacht de tweede bekerwedstrijd en tevens eerste thuiswedstrijd. Dan speelt de selectie tegen Oranje Blauw'15 2. Aanvang is 10:30.
Man van de wedstrijd:
Donné van Heel