EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt 2 wint Paul Loete ALS - toernooi

EVV Echt 2 heeft zaterdag het 13e Paul Loete ALS-toernooi op haar naam geschreven. Een mooie prestatie van het team van trainer Michel van Bezel.

Donderdagavond speelde EVV Echt 2 haar poulewedstrijden. Via 0-0 tegen RKAVC en 2x winst tegen St. Joost (1-0) en Conventus'03 (5-0) werd de finale bereikt.
De andere twee ploegen op de finaledag waren Sp. Susteren 2en Selkant.

De dag begon met slecht nieuws voor het 2e team. Nieuwkomer Tom Vergoossen moest donderdag geblesseerd naar de kant. Na onderzoek bleek dat zijn achillespees was afgescheurd. Tom veel beterschap !!!
Vanwege vakantie en werk waren een paar spelers afwezig en dus sloten er drie jonkies van de JO 19 aan. 
Deze lieten een uitstekende indruk achter. Casper en Thomas domineerden op het middenveld waarbij Thomas ook nog eens vier doelpunten voor zijn rekening nam. Daarbij was Peter een ware plaag voor de verdedigers van de tegenstanders.
Het eerste duel was tegen SC Selfkant. Na een vroege achterstand en het uitvallen van Sjors en Camille nam EVV Echt het initiatief en wist men uiteindelijk met 6-1 te winnen.
Aangezien Sp. Susteren 2 met 3-0 won van SC Selfkant, had EVV Echt 2 in het laatste duel tegen Sp. Susteren 2 voldoende aan een gelijkspel.
De finale werd een spannend duel in hoog tempo en kansen aan beide zijden.
Uiteindelijk bleef het 0-0 waardoor de toernooiwinst naar EVV Echt 2 ging.
Na afloop werd er natuurlijk een goed glas gedronken.
Nu kan het oog naar de volgende week als de bekercompetitie start. Eerste duel voor EVV Echt 2 is een uitwedstrijd tegen Sp. Susteren 3. Aanvang duel  11.00u.