EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt 2 wint ook 3e bekerwedstrijd

EVV Echt 2 won zondag ook haar derde bekerduel. Net zoals Sp. Susteren 3 en Oranje Blauw 2 werd ook SHH2 op een 1-0 nederlaag getrakteerd.

Op deze zonnige zondagmiddag wist de selectie dat een gelijkspel voldoende was om de volgende ronde van de beker te bereiken. Maar natuurlijk gingen de mannen maar met een instelling naar Herten, winnen en niets anders.
Wegens een aantal blessures sloten vandaag de twee talenten Thomas en Peter weer aan van de JO-19, beide speelde weer een uitstekende wedstrijd.
De mannen begonnen goed aan de wedstrijd en creëerde enkele kansen na mooie aanvallen. Alleen door eigen slordigheden had de tegenstander de beste kansen. Waar eerst Sil en erna Tim de bal achterin verspeelden, was er gelukkig de rots in de branding Daan Smeets. Met twee fraaie reddingen hielp hij de mannen met een gelijke stand de rust in. In de rust is er duidelijk wat er moet gebeuren, de fouten moesten eruit en zelf doorgaan met goede aanval creëren. Daar waar voor rust de tegenstander nog wel eens gevaarlijk werd, was het spelbeeld de tweede helft toch anders. De selectie kwam weinig meer in problemen nu en bleef zelf doorgaan met aanvallen. Met als gevolg een aantal corners waarna uit een corner Sil bij de tweede paal de bal kon binnen werken. SHH begon meer te drukken omdat ze nu twee keer moesten scoren maar werden niet echt gevaarlijk meer. Dit zorgde wel voor meer ruimte voor de mannen die, zoals afgelopen periode, de kansen maar niet konden benutten. De goed leidende scheidsrechter gaf het eindsignaal en het is zeker, EVV Echt 2 gaat een ronde verder in de beker.
Volgende week volgt de eerste competitiewedstrijd voor de selectie. Dan ontvangen we Caesar 2 op sportpark In de Bandert. Aanvang 10:30.
Man van de wedstrijd : keeper Daan Smeets.