EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt 4 - HBC’09 3 6-1 (1-1)

Ondanks een valse start weet EVV 4 ook de tweede bekerwedstrijd van dit seizoen winnend af te sluiten! 
De tegenstander uit Buchten begon feller aan de wedstrijd en had zeker in het eerste kwartier de overhand. EVV 4 kon niet veel meer doen dan tegenhouden en uiteindelijk kreeg men de deksel op de neus toen de 0-1 viel. Uiteindelijk was het Koen Wolfs die de blauw witten op gelijke hoogte bracht met een fraai geplaatst schot, game on! Daarna wisten beide ploegen nog enkele kansen te creëren, echter zonder succes. Aan de thee met een 1-1 ruststand.
 
Trainer Vergoossen benoemde de verbeterpunten voor de tweede helft en het duurde niet lang voordat de achterstand werd omgebogen. De befaamde combo Roy, Tim en een hoekschop zorgde ervoor dat de blauw witten op voorsprong kwamen. Na de 2-1 nam de thuisploeg het heft verder in handen en voerde men de druk op het doel van HBC’09 3 op. Uiteindelijk leidde dit tot een behoorlijke uitbreiding van de score. Koen Wolfs maakte zijn zesde doelpunt van de campagne, terwijl Joshi Laven zijn tweede doelpunt van de campagne wist te maken. De eindstand werd bepaald door Roy Lafar die zijn hattrick completeerde. Met deze hattrick brengt hij zijn doelpunten totaal op 99. Hiermee is hij verantwoordelijk voor bijna 1/3 van de doelpuntenproductie sinds de oprichting van ons team. 
 
In een rechtstreeks duel tussen de nummers één en twéé zal duidelijk wie er verder gaat naar de volgende ronde. EVV 4 of Argo 3? 
Wedstrijd : vrijdag 11 september SV Argo 3 - EVV Echt 4. Aanvang : 20.00u. Accommodatie in Grevenbicht.