EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt 4 bekert door na 5-0 winst

EVV Echt 4 heeft zondagmorgen na de winst tegen Linne 3 de volgende bekerronde bereikt.

Met Jon van Halbeek (blessure) als enige afwezige begonnen we aan de wedstrijd tegen Linne 3. Net als tegen Maasbracht wisten we snel doel te treffen: Koen Wolfs bediende Jim van Basten met een pass op maat, waarna laatstgenoemde koeltjes het net wist te vinden: 1-0. Een stand die tot aan de rust op het bord zou blijven staan, want ondanks diverse kansen verzuimden we de score verder uit te breiden.
De reus (lees doelman met een lengte van ruim 2 meter) die bij Linne op doel stond kon namelijk gemakkelijk antwoorden op diverse (hoge) schoten vanuit de tweede lijn.
In de tweede helft werd het dan toch tijd om de spreekwoordelijke orde op zaken te stellen. Niet te veel hoge ballen richting de doelman, luidde het advies in de rust. Uiteindelijk wisten Guyon Vogels (assist Jelle Wolfs), Jim van Basten, Mitchel Hendrix (assist Nick Coonen) en Rico Mandos (assist Twan van Pol) de sluitpost van Linne te passeren in de tweede helft.
De tegenstander uit Linne probeerde gedurende de wedstrijd regelmatig de aanval te zoeken met diepe ballen achter de laatste linie, maar Pit van Halbeek kwam telkens goed uit en bewaakte zo zijn fort met succes. Eindstand: 5-0, resultaat: een ticket naar de volgende ronde!
 
Na 3 bekerwedstrijden wacht ons aanstaande zondag de derby van het Smalste stukje Limburg tegen Susteren 6. Aftrap in Susteren: 10.00 uur.