EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt - EHC Hoensbroek 4 - 2

Zaterdagavond speelde EVV Echt haar 6e oefenduel in de voorbereiding. Hoofdklasser EHC Hoensbroek werd met 4 - 2 verslagen.

In de openingsfase kwamen de gasten (met in de gelederen een aantal oude bekenden) een aantal keren goed weg. Aziz Khalouta en Juul Respen strandden op EHC-doelman Mitch Lomans. 
In de 37e minuut viel het openingsdoelpunt. Juul Respen stuurde Jordi Beelen weg en met een bekeken lob over de EHC-doelman zette hij EVV Echt op 1-0. (zie foto Herman Lubsen)
Dat was tevens de ruststand.
In de 2e helft zagen we in de 58e minuut een herhaling van de 1-0. Weer was het Juul Respen die Jordi Beelen bediende : 2-0.
EVV Echt kwam in de 64e minuut op 3-0. Na een pass van Roy Gielen was het Novah van der Schouw die voor de 3e treffer tekende.
In de 73e minuut deed EHC via aanvoerder Lars Gulpen iets terug. Met een prachtige lob over 35 meter verschalke hij Dylan Creemers. Even later bracht Juul Respen het verschil weer op drie doelpunten. (4-1)
In de slotminuut strafte Lars Gulpen een fout in de EVV-achterhoede af en bepaalde zo de eindstand op 4-2.

Resumé : EVV Echt speelde een prima oefenpartij. Men creëerde veel kansen en ondanks de pittige ochtendtraining was men 90 minuten lang conditioneel dik in orde.

Komende zaterdag 14 augustus speelt EVV Echt in Amsterdam in de 1e kwalificatieronde van de TOTO-KNVB-beker tegen Ajax Amateurs. Aanvang 17.00u.
Zoals bekend kunnen er helaas geen supporters aanwezig zijn.

Het laatste oefenduel is op dinsdag 17 augustus : Chevremont - EVV Echt. Aanvang : 20.00u