EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt - Eendracht Termien 1 - 4

EVV Echt speelde donderdagavond haar vierde oefenduel in de voorbereiding. Tegenstander was Eendracht Termien. De ploeg uit Genk won het duel met 1-4.

EVV Echt startte voortvarend. Reeds in de 4e minuut kwam men op voorsprong. Björn Stassen werd in de zestien neergelegd en het was vervolgens Stijn Keulen die de toegekende strafschop benutte. (Zie foto Herman Lubse).
Termien kwam in de 18e minuut op gelijke hoogte via Che Pinas. Drie minuten later was het weer raak toen een afstandsschot van Sigerd Degeling via een EVV-verdediger achter Michel Vercruysse belandde.
Nog voor de pauze incasseerde EVV Echt een fikse tegenvaller : aanvoerder  Rick Geenen moest met een hamstringblessure naar de kant.
Ruststand : 1-2
Na de pauze namen de Belgen verder afstand. Eerst was het in de 59e minuut Toon Opdekamp die de 1-3 scoorde. Tien minuten voor tijd was het tenslotte Jur Burks die voor de 1-4 eindstand zorgde.

Resumé : EVV Echt trof met Eendracht Termien een prima tegenstander die heel effectief omging met de kansen. EVV Echt startte goed maar door persoonlijke fouten ging het een aantal keren behoorlijk mis.

Volgende wedstrijd is op dinsdag 3 augustus. Dan speelt EVV Echt weer een thuiswedstrijd tegen VV Bocholt. Aanvang : 20.00u