EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt JO19 pakt de eerste winst

Zaterdagmiddag speelde EVV O19  haar 2de uitwedstrijd in Best, hier hoopt de O19 hun eerste doelpunten te kunnen gaan maken.

Het was een goede wedstrijd vanuit EVV kant, veel kansen weinig kaarten. De tegenstander had weinig in te brengen, Pepijn Franck had zeer weinig te doen vergeleken met de week ervoor tegen Scharn.

De eerste helft begon EVV goed na ongeveer 4 minuten kreeg Bram Loete die van Robert van der Weert mocht starten in de spits zijn eerste mogelijkheid, die kans ging voorlangs. Nog geen 7 min later werd Bram door een goede pas van Juul Timmermans neergehaald in de 16 meter, hierdoor volgde een strafschop die werd benut door Boris Gehlen, 0-1 voor EVV. De kansen bleven maar komen voor EVV Echt, na ongeveer 20 minuten kwam door een goede actie van Nuradin bijna uit de 0-2 maar net voordat Finn Franck wilde schieten gleed hij uit. Na ongeveer 35 minuten kwam via goed positiespel de bal aan bij Finn Franck aan de linkerkant die door een goede voorzet de bal  bij de 2de paal legde en hierdoor kon Juul Timmermans de bal voor open goal intikken. 0-2 EVV. Net voor rust liet Best Vooruit zich even zien met een corner na een klein foutje achterin bij EVV Echt maar uiteindelijk belandde de bal bij Pepijn Franck in de handen.

Ruststand: 0-2

De tweede helft was het beeld niet anders dan in de eerste helft, EVV vele malen beter dan Best Vooruit. De tweede helft waren de kansen iets minder dan in de eerste helft. Na een dik uur kreeg Bram Loete een prima voorzet van Juul Timmermans maar Bram Loete miste deze kans. Nog geen 3 minuten later komt Nuradin prachtig door aan de linkerkant en schoot recht op de vuisten van de doelman van Best Vooruit, maar de rebound was niet weggelegd voor Finn Franck want die schoot de rebound regelrecht over de goal. Een klein kwartiertje voor tijd na goed druk zetten van Bram Loete en Nuradin stonden ze met z’n 2 alleen voor de keeper maar faalde Bram Loete voor een lege goal. Hier bleef het uiteindelijk bij een 0-2 overwinning maar qua spel had EVV Echt zeker meer verdiend.

Eindstand: 0-2

Volgende week krijgt EVV Echt O19 bezoek van HVCH uit Heesch, deze ploeg staat met 3 wedstrijden op een 3de met 6 punten.

Verslaggever vandaag was Justin Pisters

De pen gaat volgende week naar Batiz Brasse