EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt O19 - HVCH O19 3-3

Zaterdag 10 oktober kwam HVCH O19 op bezoek in Echt.Na een snelle 2-0 voorsprong werd het uiteindelijk 3-3

De wedstrijd begint goed want in de 2e min. scoort bram de 1-0, uit een goede voorzet van Juul krijgt
Bram de bal en neemt hem goed aan met zijn borst en schiet hem direct erin. Vervolgens heeft EVV
vooral de bal bij de backs omdat HVCH EVV Echt de ruimte ervoor gaf. In de 6emin. scoort Bram de 2-0
voor EVV alweer uit een voorzet van Rick waardoor de bal in kluts raakt en voor de voeten valt van Bram en die lobt dan ook meteen de bal over de keeper de goal in.
Doordat we 2-0 voor stonden werden we slordig en waardoor HVCH in de 22e min de 2-1 scoort. Rick speelde een verkeerde pass waardoor HVCH de bal kreeg en er niet goed door ons werd omgeschakeld en verdedigd uiteindelijk kreeg een speler van HVCH de bal in de 16 meter, hij kapte Nawfel te makkelijk uit en scoorde. In de 35e min scoort HVCH de gelijkmaker (2-2) uit een corner. De speler die scoorde stond helemaal vrij en niemand had hem opgepakt.
Ruststand : 2-2
In de 2e helft pakten we het in het begin goed op maar we gingen langzaam in hun spel op waardoor sommige spelers geïrriteerd raakten en zich gingen afreageren op anderen. In de 51e min. geeft Rick een goede voorzet op Finn. Die neemt de bal goed aan en scoort de 3-2 voor EVV. Na de 3-2 dachten we volgens mij (of leek zo) dat we al hadden gewonnen en we gingen inzakken. In de 68e min. krigen we een corner tegen waarna alweer een vije man van HVCH de bal kan inkoppen en de 3-3 maakt. Na de 3-3 gingen we
alleen nog maar lange ballen geven vanuit de verdediging naar de aanval en gebruikten we het middenveld niet meer. Zo bleef het uiteindelijk 3-3.
 
Verslaggever : Batiz
 
Ik geef de pen over aan de enige echte Nuradin