EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt O19 – Ivo Velden O19 9-0

Eerst maar eens wat recht zetten van het vorige verslag. Helaas voor Diyae was het niet hij die tegen Susteren scoorde, maar was dit Peter. Nu dit is rechtgezet kunnen we naar de wedstrijd van afgelopen zaterdag.
Omdat er voor EVV Echt O19 geen bekerwedstrijden meer zijn, moeten we het hebben van extra oefenwedstrijden. Dt houdt wel in dat we een ronde verder zijn in de bekercompetitie.
Zaterdag 11 september stond de oefenwedstrijd tegen IVO Velden op het programma. Een tegenstander uit de hoofdklasse.
Een kans om de goede lijn voort te zetten en te werken aan balsnelheid, veel bewegen en goed positie spel. In de eerste helft lukte dat niet helemaal. Het was allemaal te traag, maar omdat we meer voetbal kwaliteiten hadden dan Ivo, kwmen we nooit in de problemen en scoorden we zelf 2 keer. Lenz scoorde naar een mooie individuele aktie en Justin kopte tegendraads de 2-0 binnen.
Toch was trainer Maurice niet onder de indruk. Hij maakte in de rust de spelers duidelijk dat het beter moest. We zullen als team vaker de bovenliggende partij zijn en kunnen dan ook niet tevreden zijn met alleen een voorsprong. We moeten zelf steeds willen verbeteren en daarmee ook het spel als team steeds verder ontwikkelen. Dit is nodig om de stap naar O23 of het eerste te maken.
De mannen reageerde hier erg goed op en we kwamen fel uit de startblokken. Er werd veel beter gevoetbald, meer bewogen, de veldbezetting bij balbezit was beter ende wil om er wat van te maken was ook hoger. Dit resulteerde in 7 doelpunten, Diyae 3-0, Lenz 4-0, Lenz 5-0,
Bram 6-0, Bram 7-0, Bram 8-0 en Peter 9-0.
Al met al blijven we positieve stappen maken en dit is ook waar het om draait. Nu is het aan de mannen om te bewijzen dat dit ook lukt tegen een sterke tegenstander. Dan zal goed voetbal gecombineerd moeten worden met strijdlust en nog meer beweging. Wat dat betreft kunnen we dinsdag al aan de bak als we tegen MVV O18 spelen.

Dinsdag 14 september 20.00 uur MVV O18 - EVV Echt O19 (oefenwedstrijd).