EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt O19 bekert verder

Afgelopen zaterdag stond de derde bekerwedstrijd, thuis tegen de Groene Ster, op het programma, onder leiding van de 79 jarige scheidsrechter !Veel respect voor deze meneer!!
In de eerste 20 minuten had EVV legio kansen om op voorsprong te komen, maar net als de voorafgaande wedstrijden gingen alle ballen over, naast of tegen de keeper. 
In de 22e minuut maakteBatiz, na een mooie voorzet van Cedric, de verdiende 1-0. Echter een minuut later scoorde detegenpartij , na een betwiste buitenspelgoal , al weer de 1-1.
In de 31e minuut viel zelfs de 1-2 na een foutje van de EVV keeper. Gelukkig kon Finn dit in de 44e minuut weer rechttrekken en stond het weer gelijk. Nawfal scoorde net voor rust nog de 3-2, maar deze werd wegens vermeend buitenspel helaas afgekeurd.
Na de rust begonnen we met een zelfde spelbeeld. EVV had weer de overhand maar verzuimde te scoren. In de 55e minuut nadat Nawfal was gevloerd en de scheids liet doorspelen viel zelfs de 2-3!
De wedstrijd werd ondertussen steeds harder. Job scoorde gelukkig met een mooi afstandsschot in de 63e minuut de 3-3. Enkele minuten later werd Tim, door een overtreding van achteren, onderuit gehaald en moest hij naar de kant met een enkelblessure. Hopelijk is hij weer op tijd fit voor de wedstrijd tegen Susteren volgende week.
Al met al een moeizame wedstrijd van onze mannen met veel gemiste doelkansen tegen een stugGroene Ster.
Proficiat en op naar de volgende ronde!!