EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt O19 niet voorbij Scharn O19

EVV Echt O19 speelde zaterdagmiddag haar eerste thuisduel tegen Scharn en net als vorige week tegen Sportclub Susteren werd er niet gescoord : 0-0

Het was een pittig duel waarbij scheidsrechter Mulder liefst 10 keer een gele kaart moest trekken. Beide ploegen beëindigden het duel met 10 spelers.

In de eerste helft zagen we twee ploegen die weinig echte kansen konden scheppen. De beste kans was er na 37 minuten voor EVV Echt. Na een combinatie met Batiz Brassé was het Rick Schlangen die zijn schot zag worden gekeerd door de Scharn-doelman.
Ruststand : 0-0
In het grootste deel van de 2e helft had EVV Echt het betere van het spel. Een inzet van aanvoerder Boris Gehlen ging naast,  terwijl een poeier van Justin Pisters op de vuisten van de Scharn-doelman landde. Een vrije trap van Juul Timmermans spatte uiteen op de lat.
In de 70e minuut kreeg Scharn-speler Joël Roberts zijn 2e gele kaart. Maar de overtal situatie voor EVV Echt duurde maar kort want ook Justin Pisters ontving zijn 2e gele prent zodat de slotfase met 10 tegen tien werd gespeeld.
Vlak voor tijd waren de gasten dicht bij de overwinning maar gelukkig verdween de bal niet alleen naast EVV-doelman Pepijn Franck maar ook net naast de paal.
Eindstand : 0-0

Volgende week trekt EVV Echt O19 naar Best voor het duel tegen Best Vooruit. Die ploeg heeft na twee duels 3 punten.

Verslaggever vandaag was Pie Schmitz.

De pen gaat volgende week naar Manon van der Weert.