EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt O23 pakt eerste zege.

EVV Echt O23 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Kozakken Boys O23. Het werd een heel spannend duel dat uiteindelijk door EVV Echt met 1-0 werd gewonnen. Hierbij een nagekomen verslag.

Vandaag staat de 3e competitiewedstrijd van EVV O23 op het programma, ditmaal tegen het sterke Kozakken Boys. Waar Kozakken Boys een team is dat erg veel scoort maar ook veel doelpunten
incasseert, heeft EVV pas 1 doelpunt gemaakt en er pas 1 tegen gekregen.
Het was vanaf minuut 1 een spannend duel, waarin Kozakken Boys iets sterker was en iets meer de bal had, echter kwamen ze niet door het goed georganiseerde EVV heen en creëerden ze weinigkansen. Er lagen een aantal counter mogelijkheden voor EVV maar telkens werd de bal te lang rechts gehouden terwijl links de ruimte lag. Na ongeveer 25 minuten viel de snelle gevaarlijke spits van de tegenstander geblesseerd uit. Ook onze linksbuiten Jordy kreeg een flinke tik op zijn enkel maar kon de wedstrijd hervatten.
Na een aantal wissels net na rust kwam EVV beter in hun spel en trok het spel naar zich toe. Na een goede actie van Yannick, en een perfecte voorzet op Sten werd het 1-0 voor EVV. Deze werd ondanks het drukken van Kozakken Boys niet meer verspeeld. EVV speelde heel volwassen en won in verdedigend opzicht ongeveer elk duel en bleef zo uit de problemen. In de omschakeling lagen er nog een aantal mogelijkheden maar deze werden telkens slordig uitgespeeld.
Dit betekend dat de eerste overwinning van het nieuwe seizoen binnen is en dat we nu op 5 punten staan uit 3 wedstrijden.
Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 25 spetmeber tegen het Orion uit Nijmegen. Aanvang 17.00u.