EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt O23 pakt weer winst.

Zaterdag 25 september speelde EVV echt O23 een uitduel in Nijmegen tegen Orion O23. In een spannende slotfase pakte de ploeg van trainer Robert van der Weert alsnog de drie punten (2-3).
Hierbij het verslag van Puck Langenveld.

Om 17:00 gaf de scheidsrechter het startsignaal voor de wedstrijd. In de eerste helft van de wedstrijd had EVV Echt grotendeels balbezit, maar door het inzakkende spel van Orion waren er weinig kansen voor EVV. Het inzakkende Orion daarentegen maakte goed gebruik van hun snelle rechtsbuiten. Na 45 minuten stond het dan ook 2-0 voor de ploeg uit Nijmegen.
Na een toespraak van de coach in de rust, kwam EVV gefocust de kleedkamers uit. Na een sterk begin in de tweede helft werd het hardwerkende EVV beloond met een eigen doelpunt van Orion. Dit doelpunt gaf EVV energie en de kracht om door te blijven gaan en deze wedstrijd naar zich toe te trekken. Na een mooie individuele actie van Novah van der Schouw bracht hij de ploeg uit Echt in de 80ste minuut op 2-2.
Met nog 10 minuten te spelen zette EVV alles op alles om deze wedstrijd nog over de streep te trekken. Het hardwerkende EVV werd in de laatste minuten van de wedstrijd wederom beloond. Na een voorzet vanaf de rechterkant viel de bal voor de voeten van Nuradin die hem vervolgens ook binnenschoot.
Na 90 minuten hard werken en het vertonen van goed voetbal, kon EVV de drie punten mee naar huis nemen.

EVV O23 staat hiermee nu op de 3de plek met 4 gespeelde wedstrijden en 8 punten.

De volgende wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 2 oktober tegen RKSV Nuenen . Aanvang : 17.30u