EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt O23 start met remise.

Zaterdag was het de 1e officiële competitiewedstrijd voor de U23.

We hadden natuurlijk wel al een aantal oefenwedstrijden gespeeld maar dit was onze eerste officiële wedstrijd. De tegenstander was Blauw Geel’38/JUMBO U23 uit Veghel, meteen een geduchte tegenstander omdat ze vorig seizoen 3e
waren geëindigd dus we moesten vol aan de bak.
Vanaf de eerste minuut was het EVV die het overwicht hadden in het begin van de eerste helft. Helaas konden wij dit overwicht niet omzetten in het creëren van hele grote kansen. Na 20 minuten kwam de tegenstander uit Veghel beter in de wedstrijd en was te zien dat beide ploegen erg aan elkaar waren gewaagd. EVV creëerde een aantal goede mogelijkheden vanaf de zijkant en vanuit de hoekschoppen. Helaas werden deze pogingen niet goed genoeg benut om er voor te zorgen dat de thuisploeg op voorsprong kwam. Rond de 40e minuut kwam EVV echter heel goed weg. Blauw Geel kwam via de linkerflank gevaarlijk door waarna een middenvelder een 100% kans kreeg op de 1-0.
Gelukkig ging zijn schot via de buitenkant van de paal er niet in.
Ruststand : 0-0
Na de rust bleef het uitermate spannend. Over en weer waren er mogelijkheden maar beide ploegen hielden stand. In de laatste minuten was het EVV met een uitgelezen kans om de wedstrijd te beslissen. Een fout in de defensie van Blauw Geel zorgde ervoor dat onze aanvaller oog in oog kwam met de keeper maar helaas ging de bal net naast het doel. De wedstrijd eindigde in een verdiend gelijkspel voor beide partijen.
Coach tevreden, wij tevreden en publiek tevreden met een spannende en sportieve 1e competitiewedstrijd.
 
Na de wedstrijd werden Manon en Leon nog even in het zonnetje gezet vanwege hun sponsoring voor onze nieuwe warming-up shirts.
 
Nogmaals heel erg bedankt hiervoor! Jullie zijn toppers!
 
Op de foto : Manon en Leon met aanvoerder Tim Bakker.
 
Volgende week staat de 1euitwedstrijd in de 2e divisie op de planning.

De tegenstander is AWC uitmWijchen. We gaan voor de 3 punten!
 
Verslag : Tim Bakker
 
Foto's : Jos Hönig