EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt O23 verslaat AWC

De eerste wedstrijd zonder publiek eindigde zaterdagmiddag  in een 4-1 overwinning voor EVV Echt O23.

Na de terechte 2-0 nederlaag van vorige week tegen Dongen, begon EVV uitstekend aan deze wedstrijd. De gasten uit Wijchen lieten EVV opbouwen, waardoor de thuisploeg met goed verzorgd voetbal een overwicht creëerde. In de eerste helft was het Sten Kochanowski die tweemaal het net wist te vinden.

In de 22ste minuut viel de scheidsrechter geblesseerd uit. De assistent-trainer van Wijchen bood aan om de wedstrijd verder te fluiten. Dit deed hij zeer goed. Vlak voor rust maakte AWC de aansluitingstreffer uit het niets, na 2 fouten in de achterhoede van EVV.

Na de rust was het wedstrijdbeeld niet anders. Na weer een goed verzorgde aanval van EVV was het Jassir Derraz die met een subtiel stiftje de keeper verschalkte. Novah van der Schouw tekende hierna nog voor de 4-1, wat tevens de eindstand was van deze wedstrijd.

Na de wedstrijd was er een etentje gepland met vrijwel de gehele selectie en ouders van de spelers bij Carpe Diem in Echt. Het was een gezellige avond met heerlijk eten en genoeg drinken en ook nog een mooie speech van trainer Robert van der Weert.

Met dit goede gevoel zal EVV volgende week aantreden tegen Blauw Geel waar weer 3 punten mee naar huis moeten worden genomen.