EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt - SV Meerssen 2 - 3

EVV Echt speelde vrijdagavond haar vierde oefenduel. Hoofdklasser SV Meerssen maakte in de slotfase een 2-1 achterstand goed en won met 2-3.

Er was vrijdagavond geen entree. Wel konden de toeschouwers een vrijwillige bijdrage doen. Bij aanvang van de 2e helft werd dit bedrag, aangevuld door een bijdrage van de seniorenteams en het bestuur van EVV Echt, door aanvoerder Rick Geenen overhandigd aan de aanvoerder van SV Meerssen.

In de 1e helft was EVV Echt duidelijk de bovenliggende partij. Al na zes minuten was het Roy Gielen (voor het eerst sinds een jaar weer aan de aftrap) die voor de 1-0 zorgde. In de 37e minuut  verhoogde Stijn Keulen de voorsprong.
Vlak voor de pauze kon SV Meerssen scoren via Agit Cahin. Hij verschalkte Michel Vercruysse met een lobje.
Ruststand : 2-1
Na een uur kwamen de gasten steeds beter in de wedstrijd en het was aan Michel Vercruysse te danken dat de schade beperkt bleef. Echter in de 81e minuut was hij kansloos toen Rik Wolfs vrij voor hem opdook : 2-2.
Vlak voor tijd was het Jordie van der Schoot die de winnende treffer aantekende : 2-3.

Resumé : Na een behoorlijke 1e helft viel EVV ver terug. Tegenstander SV Meerssen maakt in de 2e helft een frissere indruk en toonde veel meer drive om het duel te winnen. 

Opstelling EVV Echt : Michel Vercruysse, Remco Gielen, Reno Kochanowski (46e Luc Tinnemans), Rick Geenen (A), Renst van Hien (46e Thijs Verhagen), Aron Gielen, Stijn Keulen, Roy Gielen (46e Sten Kochanowski), Siem van Dijck (62e Karim ait Kassi, 82e Burak Yildirim), Bob Vankan en Giel Pierreij.

Zaterdag 22 augustus speelt EVV Echt haar laatste oefenduel tegen Wilhelmina'08. Het duel in Weert begint om 19.15u.