EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt kansloos in Oss

EVV Echt kon zondagmiddag in een regenachtig OSS geen enkele aanspraak maken op een goed resultaat. Met 1-0 kwam de ploeg van trainer Leo Beckers nog goed weg.

De trainer koos tegen OSS’20 voor een 4-4-2 opstelling waarbij Roy Gielen de plaats innam van de geblesseerde Luc Tinnemans.

In het eerste kwart van de wedstrijd bleef EVV Echt redelijk overeind. De thuisclub kreeg wel een aantal corners maar wist daar niets mee te doen.  Joep van der Velde en Tim Waterink wisten de gevaarlijke voorzetten niet te verzilveren. De cornerverhouding (8 voor OSS’20 , 0 voor EVV Echt) gaf al aan dat EVV Echt er in de 1e helft totaal niet aan te pas kwam.
Vlak voor de pauze tikte  Michel Vercruysse een gevaarlijk indraaiende voorzet via de lat naast het doel.
Ruststand 0 – 0
In de 2e helft eenzelfde spelbeeld. In de 57e minuut viel dan toch de verwachte treffer voor de thuisclub. Na een afgeslagen corner werd de bal weer voor het doel gebracht en het was Jos Peltzer die eerder bij de bal was dan Michel Vercruysse : 1-0
OSS’20 weigerde de 2e treffer te scoren waardoor bij EVV Echt nog de hoop leefde dat men nog kon terug komen. Typerend voor de machtsverhouding was het feit dat we het eerste schot op het doel van OSS pas in de 74e minuut konden noteren. Het schot ging overigens hoog over.
Een kwartier voor tijd probeerde Leo Beckers nog met een drietal wissels iets te forceren maar veel effect had dit niet. Pas in blessuretijd zagen we een goed schot van invaller Cedrick Mertens waar OSS - doelman Joep Hoefnagels nogal wat moeite mee had. (zie foto)
Eindstand : 1-0
Resumé : EVV Echt speelde een zeer matige wedstrijd. Er was heel veel balverlies (met name bij de balaannames) en aanvallend was men machteloos.

Opstelling EVV Echt : Michel Vercruysse, Jeffrey Rijkers, Manny Peters, Reno Kochanowski, Koen Verheij (74e Novah van der Schouw), Aron Gielen (A), Roy Gielen( 74e Boris Gehlen), Remco Gielen (74e Cedric Mertens), Björn Stassen, Juul Respen (59e Jordi Beelen), Quinn Devoi (59e Stijn Keulen).

Arbitrale trio : D. de Vries, R. Pieterse en J. Eimers.

Gele kaarten : Michel Vercruysse (EVV Echt)

Aantal toeschouwers : 175

Foto : Herman Lubsen.