EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt laat 3 punten liggen bij Hoogland

EVV Echt heeft zondagmiddag verzuimd de winst te pakken. De thuisclub kreeg maar één echte kans. In blessuretijd kwam een afstandsschot van Heus via de rug van Michel Vercruysse en de onderkant van de lat in de handen van de EVV-doelman. EVV Echt had toen het duel al lang moeten beslissen.

Trainer Leo Beckers had weer een basisplaats ingeruimd voor middenvelder Boris Gehlen. Verder waren het dezelfde namen als afgelopen zondag tegen DEM.

In het eerste half uur waren beide ploegen volkomen aan elkaar gewaagd. De twee doelmannen hoefden amper in actie te komen. Vervolgens kreeg EVV Echt via Juul Respen haar eerste dikke kans. Na een uitstekende pass van Aziz Khalouta verscheen Juul vrij voor Hooglandkeeper Sebastiaan Bruin. Helaas verdween de inzet van Juul niet alleen over Bruin maar ook over het doel.(zie foto)
Even later ging een schuiver van Juul Respen naast het doel.
Ruststand : 0-0
In de 2e helft was EVV Echt grotendeels de bovenliggende partij. Juul Respen kopte over terwijl een kopbal van Aziz Khalouta naast het doel verdween.
In de 77e minuut bediende Aziz Khalouta Björn Stassen. Zijn uithaal belandde op de paal. Vlak daarop scoorde EVV Echt dan eindelijk via Aziz Khalouta. (zie foto). Helaas zag scheidsrechter Winkel obstructie en keurde hij de treffer af.
In de blessuretijd werd het nog heel hectisch. Een afstandsschot van Coen Heus leek via de lat in het doel te gaan. Maar via zijn rug kwam de bal toch in de handen van Michel Vercruysse.
Eindstand : 0-0

Resumé : EVV Echt was niet scherp genoeg in de afwerking en had in blessuretijd nog met lege handen kunnen achterblijven.

Opstelling EVV Echt :  Michel Vercruysse, Koen Verheij, Quinn Devoi, Manny Peters, Jeffrey Rijkers, Aron Gielen (A), Luc Tinnemans, Boris Gehlen (89e Roy Gielen), Aziz Khalouta, Juul Respen ( 83e Jordi Beelen) en Björn Stassen.

Gele Kaarten : Manny Peters en Boris Gehlen

Touschouwers : 250

Arbitrale trio : : Dhr. T. Winkel, Dhr. D. van Grieken en Dhr. J. Bleeker.

Foto’s : Herman Lubsen.