EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt ontvangt Hercules

Zondag 13 september speelt EVV Echt haar eerste thuisduel in het nieuwe seizoen. Tegenstander is het Utrechtse Hercules. 

De statistieken leren dat Hercules voor EVV Echt telkens weer een zware dobber vormt. Tot op heden speelden beide clubs 11 keer tegen elkaar. Zes keer was Hercules de sterkste. EVV Echt won slechts 2 ontmoetingen. Hoopgevend is wel dat EVV Echt de laatste ontmoeting ( 6 oktober 2019) met 3-1 wist te winnen.

Hercules kende net zoals EVV Echt een flinke zeperd in de KNVB-Beker. Met liefst 1-6 ging men ten onder bij Harkemase Boys. Hercules miste legio kansen en gaf een aantal doelpunten cadeau.
De ploeg van trainer René van der Kooij herstelde zich goed door afgelopen zondag het eerste competitieduel te winnen. Tegen Gemert won men met 2-0.
EVV Echt ging naar Gorinchem voor de ontmoeting met Unitas. De thuisclub was voor de pauze heer en meester. EVV mocht blij zijn dat het bij rust slechts 1-0 stond. In de 2e helft herstelde EVV Echt zich en scoorde men via Reno Kochanowski de gelijkmaker.

Aanvang duel : 14.30u.

Het bestuur van EVV Echt wijst alle bezoekers erop dat men zondag de coronarichtlijnen moet volgen :

Aan de kassa is een verplichte registratie (naam en telefoonnummer).

Op onze hele accommodatie, binnen en buiten, geldt dat iedereen van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand houdt tot personen van 13 jaar en ouder. 

Langs het veld staan markeringsstippen waar toeschouwers mogen staan. Op de tribune dient uiteraard ook 1,5 meter afstand in acht te worden genomen.(niet plaatsnemen op de stoelen met een kruis)

Kom niet naar de wedstrijd indien er sprake is van verkoudheid, hoesten, benauwdheid, of koorts. Ook bij milde klachten. Blijf ook thuis wanneer er iemand binnen het gezin koorts heeft (38 Cº). Zijn er 24 uur geen klachten, dan ben je weer welkom.

Ben jij of iemand binnen je gezin getest, dan blijf je thuis en bezoek je onze accommodatie pas als de test negatief is.

In de kantine gelden de horecamaatregelen.