EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

EVV Echt pakt 3 punten tegen Orion.

Na een dominante 0-5 overwinning in het uitduel op de voormalige koploper Nuenen, stond er op zaterdag het thuisduel tegen Orion op het programma.
Een wedstrijd die belangrijk is, met een blik op het volgende affiche tegen de huidige koploper Dongen.

 

Het begin van deze wedstrijd was voor EVV. Veel balbezit waar weinig mee gedaan werd, tegen een Orion dat niet veel in te had te brengen. Na een goed uitgespeelde aanval van achter uit was het Daan Duut dat het eerste wapenfeit legde met een schot dat gepareerd werd door de keeper, waarna een rebound van Sten Kochanowski bedoeld voor Burak Yildirim helaas niet aankwam. EVV werd na dit moment sterker en begon aanvallend sneller en beter te spelen. Na een aantal corners was daar het eerste doelpunt. Na een verandering in tactiek bij de corner en een mooie voorzet van Jassir Derraz was daar Sten die deze bal fantastisch de 1-0 binnen kopte.

In de 2e helft was EVV nog steeds de sterkere ploeg met kansen hier en daar. Na een goed verlengde bal was Sten op weg om een 1 tegen 1 te gaan met de keeper van Orion. Dit gebeurde echter niet omdat Sten ter aarde werd gebracht door een verdediger van Orion, wat toch wel een rode kaart verdiende was máár een gele kaart voor deze actie. Uit de resulterende vrije trap kwam de bal in de 16 werd gebracht en uiteindelijk na wat gerommel voor de voeten van Burak kwam die de 2-0 maakte. De 3-0 kwam na een uitbraak over de linker kant via Burak, die hem voortrekt bij Daan, die de bal op een toch wat rommelig en merkwaardige manier binnen weet te werken. Zo tekent de eindstand 3-0.

Met een oog op de topper tegen Dongen wordt deze wedstrijd gewonnen en hoopt het team van Robert van der Weert met goeie moed en de wil om te winnen zoals deze week, volgende week ook de drie punten te pakken uit bij koploper Dongen.
Aanvang: 14:30, sportpark de Biezen, Dongen.